Invitasjon til delfincup i Enebakk

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 17. Jul 2017

Enebakk Vannskiklubb har gleden av å invitere til

Delfincup Søndag 23. Juli 2017

 

NVWF Delfincup

Søndag 23 Juli, kl 12:00

 

Det blir konkurrert i slalåm og trick etter rekruttregler delfincup. Dette er en konkurranse for barn og ungdom mellom 0 – 17 år. Her kan alle som kommer opp på 2 ski og klarer å svinge over bølgene delta. Dette skal være en uhøytidelig dag med konkurranse og gøy på vannet.. Kiosken vil være åpen.

Alt av utstyr for å kunne delta kan lånes hos Enebakk  vannskiklubb, men de som har eget utstyr oppfordres til å ta dette med.

 

Påmelding innen Fredag 21 Juli på mail til espengjertsen1@gmail.com

Oppgi Navn, telefonnr,fødselsdato og klubb, samt 

gren(er). Det kjøres trick, slalom og hopp (uten lengdemåling )

Prisen er 50,- pr gren og betales kontant ved ankomst før start. 

 

Hilsen Enebakk Vannskiklubb




God norsk innsats i Scandinavian Youth Championship

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 17. Jul 2017

I helgen ble det første nordiske (Skandinaviske) vannskimesterskapet på nesten 10 år gjennomført på SIAP med Slåstad VSK som arrangør. Konkurransen startet i godt sommervær med strålende sol på lørdag. Dette ble en lang dag da vi valgte å kjøre begge rundene med hopp på lørdag siden det var meldt store mengder regn på søndag.

Norge har et ungt og uerfarent lag. For de fleste var det første gang de konkurrerte mot deltagere fra andre land. Det ble likevel flere medaljer og personlige rekorder til våre deltagere. Eline Elgesem Vang fra Kvelde VSK satte også ny norgesrekord i hopp for jenter U14 med 14,1, meter.  Eline forsynte seg godt av medaljene med sølv i slalom og trick og gull i hopp og overall.

Nicoline Sandberg fra Ullensaker VSK tangerte sin personlige rekord i slalom med 1,00/55/16 og tok gullmedaljen foran Eline. 

I klassen U14 gutter tok Trym Stokke fra Skien VSK bronse i slalom med 3,00/55/18,25, han fikk også bronsemedalje i trick. I hopp var det Sondre Stalheim fra Slåstad VSK som tok bronsen med et hopp på 18,8 meter. Sondre fikk også sølv i overall.

Vi hadde flere deltagere i U17 gutter klassen, men til tross for flere gode resultater holdt det ikke til medaljer her.

I U21 damer kjørte Pernille Eriksen fra Kvelde VSK ny PB med 2,00/55/14,25 begge dagene. Det holdt til en flott sølvmedalje. Det ble sølv i hopp også og bronse i trick. Innsatsen ble kronet med en gullmedalje i overall.

Arrangementet ble veldig vellykket. Konkurransen fløt godt og det sosiale ble også godt ivaretatt med et grillparty for alle deltagere, familie og funksjonærer på kvelden. Vi håper at nordisk igjen blir en årlig tradisjon og at vi sees igjen i Finland neste år.

For flere bilder se http://www.vannski.no/gallery/...




Norges lag til Scandinavian Youth Championships

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 4. Jul 2017

Scandinavian Youth Championships arrangeres av Slåstad VSK i Sør Odal Idretts- og Aktivitetspark (SIAP) 15. og 16. juli.

Følgende utøvere er uttatt til å representere Norge under mesterskapet:

Klubb Klasse Grener
Eline Elgesem Vang Kvelde VSK U14 Slalom, trick, hopp
Eugen Nesbakken Asker & Bærum VSK U14 Slalom
Nicolai Skaug Enebakk VSK U14 Trick, hopp
Nicoline Sandberg Ullensaker VSK U14 Slalom
Sondre Stalheim Slåstad VSK U14 Trick, hopp
Trym Knapkøien Moelv VSK U14 Slalom, hopp
Trym Stokke Skien VSK U14 Slalom, trick, hopp
Hallvard Huse Ullensaker VSK U17 Slalom
Mikkel Bordal Ullensaker VSK U17 Slalom, trick
Stian Venedik Ullensaker VSK U17 Slalom
Vemund Viker Lillehammer VSK U17 Slalom
Pernille Eriksen Kvelde VSK U21 Slalom, trick, hopp


Lagleder vil være Lise Elgesem Vang.



Mjøs-Cup Moelv

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 3. Jul 2017

Moelv vannskiklubb arrangerte i samarbeid med Lillehammer vannskiklubb Mjøscup 29. og 30.juni. Strålende vær satte en fin stemning rundt arrangementet, og det ble to flott kvelder med gode resultater. Audun Lilleberg fra Svorken vant begge kvelder, men ga generøst fredagens medalje til Sondre Stalheim som ble nr 2. Vi takker alle som bidro til å gjøre konkurransen så vellykket, utøvere, funksjonærer, båtsjåfør og dommere. Velkommen tilbake til Mjøsa i august!


Thea Granhus med ny norgesrekord

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 2. Jul 2017

Denne helgen har Thea Granhus deltatt på Sesena's Summer Slalom i Spania. På lørdag presterte Thea et resultat av 3,00/55/11,25. Det er en forbedring med en halv bøye av hennes egen gamle norgesrekord som hun satte for to år siden. NVWF gratulerer med rekorden!