Två silvermedaljer till Norge i Spanien!

Postet av Michael Kjellander den 3. Okt 2016

Under den gångna helgen har fyra av Norges främsta elitatleter varit och tävlat i Sesena (Madrid) Spanien. Samtliga presterade på topp vilket i sin tur genererade två nya norska internationella medaljer.

Thea Caroline Granhus placerade sig på 2:a plats i U-21 klassen vid RLH-tävlingen Sesenas International Slalom med ett bästa resultat av 2,00/55/11,25. Detta är även en tangering både av det egna personbästat samt det norska U-21 och open rekordet. Vilken fantastiskt härlig avslutning för Thea som nu, av åldersskäl, tar farväl av U-21 klassen. Grattis Thea till ännu en formidabelt väl genomförd tävling!

I klassen damer 55+ duplicerade Slåstad Vannskiklubbs Hanne-Lotte Finstad Theas bedrift då även hon vann en silvermedalj med ett resultat av 5,00/52/16,00. Detta starka resultat markerar även en tangering av Hanne-Lottes egna personbästa – Således en glimrande avslutning på tävlingssäsongen 2016 även för H-L.

Precis som både Thea och Hanne-Lotte presterade Pernille Amalie Rise Eriksen på topp och åkte för första gången någonsin igenom 16,00-meters passeringen på tävling! Med ett fenomenalt resultat av 1,00/55/14,25 placerade sig hon på 4:e plats i klassen damer U-21. Stort Grattis Pernille till ditt nya personbästa!

Lars-Ola Våltorp placerade sig på 7:e plats i open klassen med ett högst respektabelt bästa resultat av 2,00/58/12,00.

Se alla resultat från denna tävling HÄR.

Jag, Stephen och NVWF gratulerar samtliga deltagare till extremt fina resultat samt vunna medaljer.