2017 E&A YOUTH CHAMPIONSHIPS Dag 8.

Postet av Heidi Marie Brenna den 7. Aug 2017

 

I dag var den store finaledagen, og vi skulle få med oss alt sammen. Frokosten ble servert av Half Cup, så vi kan jo si det var en sånn halvgod start.

Avreise til arenaen var kl 07.45, og vannskitittinga begynte. Nå skal det sies at jeg etter noen dager med spansk mat fikk et akutt behov for toalett, og når det de hadde å tilby der var kombinert med badstue, så valgte jeg å ta en liten tur til hotellet for et absolutt nødvendig ærend. Når jeg først var der benyttet jeg tiden til å avklimatisere meg i samme slengen. Når jeg ankom arenaen igjen tikket det inn ei tekstmelding med lunsj-bestilling, så jeg rakk ikke ut av bilen på parkeringsplassen før jeg måtte snu igjen. Nå har jeg blitt såpass dreven på å kjøre i disse områdene, så det tok ikke mer en 40 minutter før jeg var tilbake, men da var jentene forsvunnet. Nå var de sannsynligvis ikke så langt unna, men cateringen har fast utleveringssted, og leiting etter kundene inngår ikke i kontrakten. Kan på en måte ikke skylde på jentene heller, da de er vant til at jeg kjører meg litt bort på disse turene.

 

 

Resultatet ble varm og slapp salat med lufttemperert pommes-frittes til, noe som ikke falt helt i god jord.

I dag har også vært en enormt varm dag, men det har vært en liten smule vind. Når vinden kjennes ut som den kommer fra en 2000W Bosch varmepistol kan vi på en måte ikke si at det hjalp nevneverdig.

Når finalene var kjørt var det tilbake til hotellet for klargjøring til dagens største høydepunkt, avslutningsbanketten. Det var knyttet stor spenning til dette, men uansett hvor mye jeg hadde prøvd å forberede dem ble det nok ikke helt som forventet. Om det var til det bedre eller verre vites ikke. Avreise var satt til 19.50, og 19.52 var det total krise, for Tomsa til Eline var søkk borte. Krisen varte imidlertid bare noen få sekunder, da de på et forunderlig vis hadde havna under noe andre greier så lå på gulvet der inne. Banketten skulle starte 20.30, og 20.25 var vi på plass. Stedet vi kom til ligna veldig på en god blanding av Galtvortparken og botanisk hage, og var et riktig så koselig sted. Det var derimot ingen andre som var på plass, og vi var ensomme ganske lenge, før det begynte å renne på med folk. Vi var plassert på bord sammen med det spanske laget, og de første fem minuttene så alt ut til at vi skulle få en rolig kveld, men etter 6 minutter forandra det meste seg. Da forsvant alt som hette stillhet, og banketten ble som banketter bruker å være. Støynivået eksploderte og ting tok litt av, rookiene ble kledd ut som krokodiller, og de britiske jentene fikk gaffa-teipkjoler som får miniskjørtene på H&M til å virke som relativt anstendige plagg. Det var også en del som nesten fikk med seg premieutdelinga.

Så kom maten, og den kelneren vi hadde var en type for seg selv. Han løp rundt og kjefta litt i hytt og pine, og hva som ble servert var litt hipp som happ. Noen fikk tapas til forrett, noen fikk suppe. Hvem som fikk hva var det ingen mening bak. Etter forretten var det salat til noen, mens resten ikke fikk noe som helst før hovedretten. Hva vi fikk som hovedrett var også litt varierende. Noen fikk biff med opphøgde pottitter uten noe mer, mens andre fikk noe kjøttgreier med kokte poteter og saus. Desserten regna jeg med skulle være noenlunde trygg, men der tok jeg feil. Noen fikk bare is, noen fikk is med en sitronsaus-greie og noen fikk bare sausen. Når det gjelder drikke fikk vi velge mellom vin og vann, mens de på nabobordet fikk velge mellom brus og øl. Det er også første gangen jeg har opplevd at kelneren søler ned kjolen til ei dame når han går bak henne, og klarer å overbevise henne om at det var hennes egen skyld at hun satt akkurat der.

 

 

Etter maten ble det diskotek til glede for både store og små, og tiden var inne for den minst populære avgjørelsen jeg har tatt hele uka, nå skulle vi tilbake til hotellet og pakke for avreise i morgen. Turen tilbake ble foretatt i fullstendig stillhet med glaning ut av sidevinduet. 

I skrivende stund er klokka akkurat passert 01.00, skibaggene ligger klare i bilen og jentene er på rommet og pakker koffertene sine. 

 

I dag var det spansk ost som skulle testes. Veldig god sa jeg før hun prøvde, veldig ikke var svaret jeg fikk.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc