Reisebrev fra Jonas, Bork, Ask, Christian, Viktor, Edvard og Bjørge.

Postet av Stephen Smithurst den 7. Mar 2018


15. Februar – 6. Mars var vi på treningssamling på Hip-Notics kabelpark i Tyrkia. I løpet av tre uker var det ca. 25 nordmenn innom. Det at vi reiste flere sammen fra Norge gjorde at vi fikk bedre utbytte av turen både treningsmessig og sosialt.

Vi ble henta på flyplassen i Tyrkia av Hip-Notics og ble kjørt til banen. Hip_notics er en koselig ferieplass med gode wakeboardanlegg, en times biltur fra Antalya i Tyrkia. Navnet kommer fra «hipnose», og henviser til følelsen du får av å være her.

I området finner man tre svære menneskebygde dammer med kabelparker som passer kjørere i alle forskjellige nivå. Den midterste dammen der hvor vi tilbrakte mesteparten av tiden, finner man en høy «fullsize» kabelpark med 11 elementer. Dette inkluderer en stor wallride, to gode kickere og mange kreative rails.

Dagene besto av frokost klokka 08:30  før banen åpnet klokka 09:00

Det var lunsj fra klokka 13:00-14:00 da var banen stengt.

Banen var så åpen fra klokka 14:00 til 18:00 før middag ble servert klokka 19:00.

Vi kjørte wakeboard mange timer hver dag slik at vi har skaffet oss et bra utgangspunkt foran årets sesong.

Det ble en tur fylt med mye god trening og sosialt samvær. Vi har hatt en veldig bra tur til Tyrkia med et bra treningsutbytte. Vi gleder oss nå veldig til sesongstart i Norge og håper på ny Hip-Notics tur neste år.

 

Hilsen fra Jonas, Bork, Ask, Christian, Viktor, Edvard og Bjørge
Kommentarer

0 Kommentar

Kommentarfelt er stengt

Powered by: Bloc