Reisebrev Portugal påsken 2018

Postet av Stephen Smithurst den 6. Apr 2018

Her følger et reisebrev fra Stian Venedik, Mikkel Bordal og Hallvard Huuse.
Alle tre er medlemmer av Ullensaker vannskiklubb, og har vært i Portugal og trent i påsken.

Dag 1:

Klokken 8 våknet vi og spiste frokost på hotellet, vi ble hentet av Fransisco klokka 9 og kjørte til anlegget. I dag var det ei jente og en gutt fra Spania i tillegg til ei belgisk dame som skal være her hele uken. Vi kjørte vår første tur klokken kl 10. Etter å ha kjørt to turer spiste vi lunsj med Fransisco og sønnen hans, etter lunsj fant vi oss noen solsenger. Vi sovna i sola og ble solbrente hele gjengen. Vi kjørte siste runde og så la oss litt i sola igjen, etter en stund i sola drar vi til en restaurant og spiste middag.

Resultater: Alle brukte første turen på å få tilbake rytmen og andre turen fikk alle til å prestere helt ok. Satser på bedre resultater de neste dagene.

 

  


Dag 2:

Vi våknet til det samme tidspunktet som dagen før. Etter en god frokost ble vi hentet av den belgiske damen som også trener hos Fransisco. Det ble en varmere dag en mandag, temperaturen steg opp til 23 º i skyggen med forhold som nesten var perfekte. Det ble litt vind utover dagen, men ikke med betydning for kjøringen. Hallvard kjørte først, så Stian deretter Mikkel. Vi kjørte to pass før lunsj og ett pass etter. Alle turene hadde slitt hendene våre og det begynte å komme blemmer. Vi avsluttet dagen med en fin middag med Fransisco og Fransisco (sønnen). Når vi kom tilbake på hotellet var klokken 20.30 og vi bestemte oss får og gå å handle snacks, men alt var stengt så vi ende med å handle is i en is-bar.

Resultater: alle var førnøyde med resultatene sine og vi føler nå nærmer oss der vi sluttet sist sesong. I morgen håper vi på en like fine forhold som i dag og satser på å bli enda bedre resultater.

 

Dag 3

Dagen i dag startet helt perfekt da vi kunne sove hele 15 minutter lengre enn de andre dagene. Vi ble hentet av den belgiske damen  klokken 09:25. Når vi kom til anlegget var det overskyet og litt tåke, men med helt perfekte forhold. Etter en stund ble det sol, men med solen kom også litt vind og det ble litt dårlige forhold. Det ble litt kaldere enn de tidligere dagene. Etter en lang dag på anlegget dro vi på restaurant og spiste en god middag. Vi var tilbake på hotellet til samme tid som i går og i dag skal vi ikke se etter en butikk, men sove!

Resultater: Som de andre dagene så var vi fornøyde. I dag jobbet vi mye med teknikk og økte ikke så mye fart.


 Dag 4

Vi ble hentet av den belgiske damen igjen klokken 09:15. i dag startet dagen med en del vind og mye tåke. Etter det første turen ble det mere vind og det ble vanskelig å stå på slalom så Mikkel og Stian kjørte trick i istedenfor. Istedenfor å ligge ute på solsengene satt vi inne å spilte «Crash Bandicoot» istedenfor. Vi takker for en fin tur med Fransisco på Quinta Grande

Resultater: resultatene I dag ble ikke helt som håpet på grunn av dårlig forhold. Mye vind gjorde det vanskelig å kjøre slalom, men Mikkel og Stian fikk gode tips til tricking.

Hilsen fra Stian, Mikkel og Hallvard

 
Kommentarer

0 Kommentar

Kommentarfelt er stengt

Powered by: Bloc