Reisebrev fra Thea Granhus og Lars Ola Våltorp

Postet av Stephen Smithurst den 11. Apr 2018

Vi ankom Miami ettermiddag 20 mars etter en særdeles lang tid på flyet over atlanteren grunnet de-ice kø i Frankfurt pga et lokalt men kraftig snøfall rett før avreise.

Allerede dagen etter var det klart for å få skia ut av vinterdvalen. Vi reiste opp til Okeeheelee hvor vi møtte vår gode venn Becky, som hadde tid for å dra oss en runde da det ikke er noen Big Dawg konkurranser i øyeblikket hun måtte kjøre ☺

Hun beklaget at hun dessverre ikke hadde fått den nye båten sin enda, så vi lånte Samantha Dumala sin. Dette spilte i grunn ikke så stor rolle for oss da det var første tur for sesongen som stort sett går med til få å vann- og skifølelsen tilbake.

 

Etter dette gikk turen videre opp til Orlando. Her har vi kjørt med Boris Laval og Sacha Descuns på MC Training Center. I de første dagene var det noe kjøligere; helt ned i 10 grader på morgenen, men dette steg raskt opp til godt over 20 til lunsj.

Den resterende tiden har tempen ligget på vanlig Florida-temp, med godt over 30 grader. Vannet bare preg av at det hadde vært litt kjøligere en periode før vi kom og holdt «bare» litt over 20 grader, noe som gjorde at det ikke ble noen blisters før helt på slutten av oppholdet hvor vanntempen hadde steget til godt over 25 grader.

Med god input fra bra trenere, og allerede 25-30 set i kroppen hver før isen har gått i Norge, har dette vært en helt ypperlig start på årets sesong!

Hilsen Thea & Lars OlaKommentarer

0 Kommentar

Kommentarfelt er stengt

Powered by: Bloc