Om forbundet


Norges Vannski og Wakeboard Forbund skal gjennom nytenkning og endring ha hovedfokus på at vårt arbeid skal skape aktivitet. Forbundet skal i best mulig grad lytte til signaler fra brukerne, nemlig klubber, medlemmer og andre som ønsker å utøve sporten.

Gjennom å skape aktivitet skal vannskisporten bidra til å spre glede og verdi for løpere, funksjonærer, tillitsvalgte, ansatte, samarbeidspartene og samfunnet ellers.

Norges Vannskiforbund ble stiftet i 1961. Forbundet har senere skiftet navn til Norges Vannski og Wakeboard Forbund (NVWF). Forbundet har som oppgave å forestå den organiserte vannskiidretten i Norge, dvs. den vannskiidrett som foregår på egnede steder i trygge og sunne former.

Forbundet organiserer i dag idrettsgrenene klassisk, barfot og wakeboard.

Forbundet ble i 1976 tatt opp som utvalg innen Norges Idrettsforbund og i 1984 som særforbund, og har i dag sin administrasjon på Idrettens Hus på Ullevål Stadion i Oslo.

Organisasjonen driver opplæringsvirksomhet for å øke medlemmenes kunnskaper om alle våre idrettsgrener, og redusere risikoen for skader og ulykker.

Forbundet har i dag en medlemsmasse på ca 2300 medlemmer fordelt på 20 klubber.

Forbundet har sitt kontor på Idrettens Hus, Oslo.  Kontoret er betjent tirsdager, onsdager (11-15) og fredager frem til kl. 15.00.
(sommertid 15. mai - 15. september, frem til kl. 14.00)

NVWF er organisert internasjonalt i International Waterski & Wakeboard Federation (IWWF) og IWWF Europe & Africa (E&A).

Powered by: Bloc