Michael Kjellander

Michael Kjellander

Dag 2 Wakeboard EM Italia

Postet av Michael Kjellander den 14. Sep 2015
Da er dag 2 (2015-09-13) her nede i Italia gjennomført, og det har vært en veldig bra dag!

Vi måtte tidlig opp siden vi hadde trening kl 07.00, men det gjorde ingen ting når vi kom til perfekte forhold og vi delte banen med kun to dansker.

Alle kjørerne fikk mye ut av de to timene vi hadde på morgenen og har blitt tryggere på banen og triksene de vil gjennomføre.

Christoffer var litt uheldig, og har fått en strekk i kneet. Men vi håper at det ikke er noe alvorlig, og at han føler seg bedre til den offisielle treningen på tirsdag og kvalik på torsdag.

I tillegg til treningen så har deltagerne hatt muligheten til å kjøpe vanlige billetter for å kjøre under «public riding» som foregår midt på dagen.

Dette gjorde de norske kjørerne med glede! Det er godt å se at de har masse energi og er motiverte for å gjøre det så bra som mulig.

Vi har også hatt litt tid til å kikke litt i området rundt hotellet, funnet en lang strand, og en grønnsakshandel, noe Robert er veldig glad for!

Imorgen (2015-09-14) har vi ikke booket noen trening, men det var flere som var interessert i kjøre mer under «public riding». Så vi tar en tur til kabelen imorgen både for å trene litt ekstra, og for å kikke på hva de andre lagene gjør.

Vi har sett utrolig mye bra kjøring, og det blir nok et veldig bra mesterskap.

Odd Roar Solerød


Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline