Michael Kjellander

Michael Kjellander

Onsdag 16.09 - EM Kvalifisering Boys og Master

Postet av Michael Kjellander den 17. Sep 2015
Idag (2016-09-17) ble selve konkurransen endelig satt igang! Og det var Jonas Sørlie i boys kategorien og Robert Mardoff Nielsen i Master kategorien som skulle ut i ilden.

Det er første gang Jonas konkurrerer internasjonalt og vi var alle veldig spente på hvordan det skulle gå. I løpet av treningsdagene satte vi sammen et run som han følte seg komfortabel med, og som han kunne gjennomføre.

Og jeg må si jeg ble stolt når han gjennomførte runet sitt, akkurat som han hadde planlagt. Uheldigvis så var ikke dette nok til å ta han med videre til semi-finalene, men en ting er sikkert og det er at Jonas er mange erfaringer rikere, og vet nå hva han må jobbe med framover.

Robert hadde noen småfeil igjennom runnet sitt men kom seg igjennom, men med så tung konkurranse så gjorde disse feilene at han ikke tok seg direkte videre til finalen. Men heldigvis er det noe som heter

LCQ - Last Chance Qualifier. Her samles de som ikke tar seg videre fra kvaliken og kjemper om de siste plassene. En viktig ting som skiller ut LCQ er at man kun har en sjanse på å sette runet sitt, og ikke to som det er i de vanlige kvalifiseringsrundene. Men dette taklet Robert veldig bra, og gjennomførte et klokkerent run som dommerene betalte godt for. Dermed tok Robert den øverste plasseringen i LCQ og skal kjøre Finale imorgen, det blir veldig spennende.

Christoffer Oftedal skal også kjøre kvalik imorgen (2015-09-17) i Junior Men, mens Lars Ruud Holte kjøre kvalik i Open Men på fredag (2015-09-18).

Dette blir veldig spennende, det er også mulig for dere der hjemme og følge med på livescoring her: http://myzone.cablewakeboard.net/en/116/?sub=6&com...

Odd Roar Solerød


Från vænster: Christoffer, Jonas, Odd, Robert & Lars

Jonas Sørlie redo før start!

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline