Michael Kjellander

Michael Kjellander

Robert 5:a på EM i Italien!

Postet av Michael Kjellander den 18. Sep 2015
Torsdag 17.09 var det Christoffer Oftedal sin tur til å kjøre kvalik, og senere på dagen skulle Robert ut i finale.

Christoffer har hatt litt problemer med kneet etter en trening, men det ble bedre etter noen dagers pause. I tillegg tapet vi det godt opp slik at vi ikke skulle få noe fler problemer.

Christoffer gjorde runnet som han hadde planlagt, men dette var ikke nok til å ta han videre. Men vi er glad for at han fikk kjørt gjennom et run som planlagt, og at kneet har holdt seg bra. Det er tydelig at nivået har blitt veldig mye bedre siden i fjor, og vi har fått mye erfaringer og blitt klokere på hva vi må trene mer på!

Senere på dagen var det klart for finaler i Master Men hvor Robert Mardoff Nielsen skulle stille til start, etter å ha kvalifisert seg gjennom LCQ. Robert var nummer 2 ut på vannet og klarte å legge lista for de andre kjørerne ganske høyt, etter å ha satt en bra run. Etter første runde lå Robert på en 5. plass, og ville prøve å forbedre seg. Han klarte å forbedre runet sitt, men det var dessverre ikke nok til å klatre høyere på resultatlisten. Robert endte da til slutt på en 5. plass og vi er veldig stolte. Robert er selv også veldig stolt etter å ha forbedret plasseringen fra 6. plassen i VM i fjor.

Imorgen (2015-09-18) er Lars Ruud Holte sin tur til å kjøre kvalifisering, han har lagt seg tidlig i seng for å samle krefter!

Det er også mulig å følge med på både «live scoring» og «live stream» på denne linken.

Odd Roar Solerød


Robert fokuserar innan den lyckade finalen på EM igår!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline