Michael Kjellander

Michael Kjellander

Fredag 18.09 EM Kvalik Open Men

Postet av Michael Kjellander den 19. Sep 2015
Idag (2015-09-18) var det Lars Ruud Holte sin tur til å konkurrere. Idag var første dagen vi hadde litt ekstra tid på morgenen, så før vi dro til kabelen tok vi en tur ned til stranden og unte oss et morgenbad.

Noe jeg tror alle oss hadde litt godt av. De siste dagene har det blitt utrolig varmt utover dagen, og det var deilig å kjøle seg ned litt i sjøen.

Rundt klokken 14.00 startet kvalik rundene for Open Men, og Lars skulle ut i heat B. Det var ikke til stor glede når vi så at verdensmesteren fra i fjor, og flere andre store navn skulle konkurrere i samme heat.

Runet Lars hadde bestemt seg for å gjøre holdt da dessverre ikke til å kvalifisere seg videre til semi-finalene. I LCQ var han også uheldig og falt halvveis inn i runet sitt.

Vi brukte resten av dagen på kabelen til å kikke på resten av kvalik rundene og ha planke/pushup konkurranse med svenskene og danskene.

På kvelden møttes vi alle sammen i Ravenna by for å kikke oss litt rundt, og får å spise litt ordentlig italiensk mat. Det er veldig hyggelig at vi går godt overens med både svensker og dansker, og kan snakke om løst og fast.

Og jeg tror vi alle gleder oss til neste gang vi kan møtes, enten vi konkurranser eller om vi besøker hverandres hjemme kabelbaner!

Imorgen (2015-09-19) er det kun Semi-finaler og finaler, vår danske venn Morten Palmquist er med, i semi-finalen i open men! Så vi skal tidlig opp å heie fram Skandinavia!

Odd Roar SolerødTeam Scandinavia!


Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline