Nordic Wake Girls –The Gathering 2016 (NO)

Postet av Michael Kjellander den 14. Jun 2016

Under helgen inntok jentene Norsjø Kabelpark! I regi av Nordic Wake Girls ble The Gathering 2016 (NO) arrangert i år også. Jentene ankom på løpende bånd fredag kveld, noen hadde hatt en reisetid på opptil 12 timer bak seg, men det hindret dem ikke i å hoppe rett i vannet for og få med seg litt kveldskjøring –etterfulgt av grilling og sosialt samvær.

Programmet for lørdag var fullsatt med aktiviteter fra morgen kveld, så tidlig lørdag morgen var det duket for felles samling med yoga og teambuilding.

Deretter fikk jentene kjøre så mye wakeboard de ønsket, med eksklusiv kjøretid utenom åpningstidene morgen og kveld! Nytt for i år var at alle som ville fikk prøve seg på wakesurf i tillegg!

Det var 36 fornøyde og relativt slitne jenter som satt ved middagsbordet lørdag kveld, men latteren satt løst allikevel.

I likhet med Nordic Wake Girls’ tidligere arrangement lå fokuset på å bygge et sosialt nettverk mellom jentene, der alle kan utvikles sammen i et ikke-prestasjonsbasert miljø. Derfor var det ingen trenere på plass, jentene fikk lære av hverandre isteden.

Vi i Nordic Wake Girls vil gjerne takke våre fantastiske sponsorer som har hjulpet oss å realisere årets samling!

Stor takk til Norsjø Kabelpark, Norges Vannski og Wakeboard forbund, Fluid og O’neill!

Vil se flere bilder? Følg Nordicwakegirls på Instagram og facebook :)

NWG,

Elin, Maria og Trudi












Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.