Norges Vannski- og Wakeboard Forbund

Norges Vannski- og Wakeboard Forbund

Antidoping Norge - Ren Utøver kampanje - juni 2018

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 1. Jun 2018

Ren Utøver-kampanje – juni 2018

I anledning at det er 3 år siden ADNO lanserte denne versjonen av Ren Utøver har vi dratt i gang en kampanje for å få enda flere til å gjennomføre e-læringsprogrammet som sikrer nyttig og viktig antidopingkunnskap. Vi utfordrer særforbund til å bruke kampanjen aktivt for å bidra til at flere av deres utøvere gjennomfører programmet.

Generell informasjon

ADNOs Rent Utøver-kampanje varer i perioden 1.juni-30.juni 2018. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du godtar konkurransereglene.

Hvem kan delta?

Ren Utøver er mest egnet for de over 15-år. Både utøvere, trenere/ledere, foreldre og andre som er involvert i idretten kan delta. Husk å registrere særforbundstilknytning når du gjennomfører Ren Utøver. Ansatte i Antidoping Norge kan ikke delta i konkurransen.

Om konkurransen – slik deltar du:

  • Gjennomfør alle syv modulene av Ren Utøver
  • Post et bilde av diplomet for fullført Ren Utøver på instagram
  • Merk bildet med #RenHelt

Marker gjerne også bildet med @antidopingnorge og #RenUtøver, men det er ikke et krav for å delta i konkurransen. For at du skal kunne ta del i konkurransen, må du ha en åpen profil på Instagram når bildet postes og under hele konkurransens varighet.

Trekning og premier

Vinner trekkes 2.juli. Vinneren kontaktes og publiseres på Antidoping Norges Instagramkonto. Premie er gavekort på G-Sport for 1500 kroner.

Ren Utøver finner du her0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline