Rekruttlaget i Portugal 5-9 oktober

Postet av Stephen Smithurst den 11. Okt 2019

Det var 13 spente ungdommer som møttes på Gardermoen grytidlig lørdag morgen for avreise. Noen var på sin første tur, mens andre var mer rutinerte. Alle hjalp hverandre så på veldig kort tid var vi klare for å forlate like spente foreldre, og begi oss ut på en reise vi har gledet oss til lenge. Turen gikk på skinner og etter drøye 3 timer var vi fremme i Lisboa.

             
Etter at 15 personer, 15 bager og 10 vannskibager var stablet så godt det lot seg gjøre inn i to biler bar det rett til Ski Clube Quinta Grande for første treningsøkt. 25 grader og strålende vær la ingen demper på treningsiveren, og etter en kort organisering var første løper på vannet. For mange har det kalde høstværet i Norge gjort noe med intensiteten på treningen derfor var det veldig deilig å få en skikkelig gjennomkjøring allerede første dagen.

Fransisco oppnevnte Veline og Marius til Jetty Marshals. Forvirringen i gruppa var ganske stor da ingen av utøverne faktisk visste hva en Jetty Marshal var, men når vi fikk oppklart dette klarte de oppgaven sin med glans. Det ble deres ansvar å organisere dagens trening, sette opp lister og fordele arbeidsoppgaver på de andre utøverne.  

Vi så mange kreative utgaver av arbeidsoppgavene på brygga. Ungdommene mener tydeligvis at dette er en oppgave de kan klare i de merkeligste posisjoner. Vi får bare la oss more og får ta det med oss som inspirasjon inn mot neste sesong.

  

5 dager og 104 sett på vannet. Fokus på starthastighet og kvalitet på trening. Ivrige ungdommer som jobber godt for å forbedre egne resultater og sette seg nye mål. Fransisco gjennomførte en uhøytidelig konkurranse over to runder mot egne PB for å inspirere ytterligere. Et artig konsept hvor alle konkurrerer mot egne resultater, men samtidig også mot hverandre. Etter første runde var det veldig jevnt og vi hadde 4 utøvere som alle hadde slått sin PB, Sofie, Emma, Sondre og Vemund. I runde to var det flere som satt nye rekorder og slang seg med i kampen, men til slutt var det Sofie som gikk av med seieren ved å uoffisielt forbedre sin PB med hele 4 bøyer.

 

En bra treningstur med en fantastisk gjeng ungdommer. Vi har i tillegg til å fått trent godt skapt mange gode minner sammen. Vi har spist godt, dyrket vennskap, testet hverandres kunnskaper i en oppmerksomhetsquiz og tullet og tøyset som bare denne gjengen kan. Vi håper turen har gitt ungdommene inspirasjon til å legge ned jobben gjennom vinteren og fortsette det gode arbeidet da våren kommer igjen. Vi ønsker å takke Stephen og NVWF for både praktisk og økonomisk støtte i forbindelse med turen.

 

For rekruttlaget

Lars og Monika


0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline