Reisebrev fra Sondre Stalheim

Postet av Stephen Smithurst den 19. Nov 2019

 

Bilderesultat for jodi ski skool

Jodi’s Ski Skool 4-16.november 2019

Klokken 02.30 mandag morgen rullet jeg meg ut av sengen for å ta fatt på min treningstur til Florida. Det var tidlig, men absolutt verdt det. Vannski, varme og trening blir aldri feil. Etter en lang reise, heldigvis med ekstra benplass og dobbeltsete, ankom jeg Orlando. Jodi møtte meg med solnedgang og 25 grader.

Det har vært intensive treningsdager med mye bra trening. Jeg har jobbet mye med teknikk i slalåm. I løpet av treningsperioden løsnet det og jeg kunne trene på lengder jeg ikke har kunnet trene på tidligere. Ved hjemreise hadde jeg forbedret mitt treningsresultat med over en lengde.

I trick jobbet jeg videre med toe-hold programmet mitt, forsøkte å få inn noen nye trick og fokuserte på balanse og stabilitet på skien. 

 

Jeg hadde bestilt meg hoppski som ventet da jeg kom og endelig skulle jeg få prøve de. Det var en deilig opplevelse. Skiene passet godt til meg og følelsen av å fly ga meg enda mer lyst til å trene hopp. Vi fikk jobbet med kuttingen så nå er det absolutt muligheter for å fly langt.

Etter to uker var det dessverre tid for hjemreise. Uker fylt med masse trening, såre hender, god mat, mange nye hyggelige vannskivenner, harde fall og ikke minst store gleder. Jeg tar alt sammen med meg videre. Nå er det tid for å legge ned mye arbeid i den litt tyngre vintersesongen så håper jeg at det ikke blir så langt inn i det nye året før skiene er på vannet igjen. Tusen takk til Norges Toppidrettsgymnas for tilrettelegging, til Jodi for et flott opphold og  til NVWF for deres støtte!

Hilsen Sondre Stalheim


0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline