Resultater Tirsdagscupen 6, sammenlagt og ny norsk rekord!

Postet av Stephen Smithurst den 26. Aug 2020

Årets Tirsdagscup er over, Nora Handegaard fra Ullensaker Vannskiklubb vant den siste konkurransen foran Emma Christine Kvisla og Julie Borge, begge fra Slåstad Vannskiklubb.
Arrangøren har kåret årets sammenlagtvinner som ble,
Hun vant knepent foran Nora Handegaard som hoppet 9 plasser fra sin 11. plass før gårsdagens stevne. Bare noen få poeng etter havnet
Thea Caroline Granhus
, som tok en fortjent 3. plass.
Nora Handegaard tok også med seg den største pokalen hjem, da hun vant  "årets nykommer" som førsteårs deltager i Tirsdagscupen med en sinnssyk forbedring fra 2/52 i fjor til 2,00/52/13,00 og ny Norgesrekord i går!!
NVWFs president, Lars Andreas Marthinsen, hadde følgende å si etter konkurransen:
"Grattis til alle vinnere og alle som har gjort enorme byks i år. Jeg er så stolt og glad for å få oppleve den fantastiske rekrutteringen og fremgangen vi ser i vannski Norge for tiden".

Vi stiller oss bak presidenten her og gratulerer alle med flotte resultater i år.

Resultatene fra gårsdagens cup finner dere på denne siden, og på terminliste siden.
De sammenlagte Tirsdagscup resultatene finner dere her.

Nora Handegaard, Ullensaker VSK - Norgesrekordholder, Tirsdagscup vinner og Årets Nykommer Tirsdagscupen