Referat rekrutt samling Tønsberg

Postet av Michael Kjellander den 6. Jul 2016


NVWF i samarbeid med Tønsberg vannski- og wakeboardklubb arrangerte rekruttsamling på Surf City 20-22.06.16. De aktive Wakeboardklubbene ble kontaktet av forbundet for å velge ut 3 aktuelle ungdommer.


Emeli Braathen Nydahl
(Tønsberg Vannski og Wakeboard klubb)

Jonas Sørlie (Tønsberg Vannski og Wakeboard klubb)

Andreas Augustinus (Tønsberg Vannski og Wakeboard klubb)

Bork Ower (Norsjø Wakeboard klubb)

Ask Ower (Norsjø Wakeboard klubb)

Tina Steffensen (Norsjø Wakeboard klubb)

Herman Bøhn Busterud (Neglspretten)

Klaus Aasterud Mølstad (Neglspretten)

Vegard Brønstad (Neglspretten)

Jonas Kjellberg (Neglspretten)

Arendal wakeboardklubb kunne dessverre ikke stille med noen.

I 12 tiden folk å samles på 3. dammen på Eik, her tok vi et kjapt lite møte og hilste på hverandre før vi ruslet over til TK hallen hvor vi skulle sove og oppholde oss på kveldstid. Så fort tingene var på plass og sengene redd opp var det første mann tilbake for å komme seg først ut på vannet, til tross for pøsende regnvær!

Når alle hadde fått kjørt nok og begynte å bli kalde pakket vi sammen og løp tilbake til TK hallen for en varm dusj, videre tok vi turen ned til byen for å spise litt pizza og hygge oss.

Når Pizzaen var synket godt ned i magen, bar det tilbake til TK hallen for en kveldsøkt med øvelser fokusert på støttemuskelatur. Etter en lang og god oppvarming der hver og en fikk velge ut forskjellige øvelser gikk vi over til spesifikke øvelser på mage og rygg.

Vi avsluttet dagen med litt wakeboardfilm og kveldsmat før vi gikk til sengs for å være klare for en ny dag.

08.30 neste dag ble en trøtt gjeng vekket til havregrøt og frukt, viktig å få i seg bra næring når man skal være i aktivitet hele dagen. I 10 tiden ruslet vi ned til kabelbanen og rigget oss klare for en lang dag, heldigvis var vi litt heldigere med været!

Siden det var fint vær tilbragte vi hele dagen på dammen, mens noen kjørte brett var de andre og badet eller ute og padlet. i 12 tiden satte vi oss ned og spiste en god lunsj før vi fortsatte i samme stil fram til 5 tiden, og vi fyrte opp grillen. Etter middagen var det fortsatt noen som ville kjøre mer, og det fikk de så klart lov til. Når klokka nærmet seg 8 begynte de å bli forsynt med kjøring, og vi vendte tilbake til TK hallen.

Etter en kjapp matbit og litt hvile ruslet vi opp til slottsfjellet, her var det trappeintervaller som stod for tur. I tillegg fikk vi en flott utsikt over Vestfjorden. Når vi var forsynt med trapper og litt plankeøvelser ruslet vi tilbake til TK hallen. Nok en gang avsluttet vi dagen med litt wakeboardfilm før vi kom oss i seng.

Onsdag morgen var det igjen en sliten gjeng som ble vekket til frokost. Men etter en god frokost var alle mann klare for ny dag med wakeboard på beina. Etter frokost pakket vi ut av rommene våre og tok med tingene ned til dammen igjen. Her ble vi værende ut dagen til vi ble slitne og hentet av foresatte.

Alt i alt var det en vellykket samling, og jeg tror alle som var med lærte mye nytt.

Beklager litt lite bilder, men ble sittende mye av tiden og styre kabel.

Odd Roar Solerød








Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.