Artikkel fra Canal Cup 2023

Postet av Stephen Smithurst den 5. Okt 2023

Gullrush til Team Norway på Canalcup i Budapest siste helgen i september. Fremdeles full sommer i Ungarn med 23 grader i vannet og 28 i skyggen. 58 deltagere fra 12 nasjoner, og Norge stilte med 6 løpere fra 3 ulike klubber. Nora Stokke fra Skien vannskiklubb stod for helgens høydepunkt da hun satte ny personbeste hele to ganger. I første runde kjørt hun 3 bøyer på 13 meters line og i andre runde la hun på 2 bøyer til og fikk med dette en ny personbeste med 5 bøyer på 13 meters line. Som også er beste resultat av noen U-21 løper i dameklassen siden 2016. Espen Rio fra Stavanger vsk kjørte årsbeste med 4.5 bøyer på 12 meters line og Susi Varming kjørte også årsbeste og tangerte samtidig egen pers med 2 bøyer på 12 meters line.

Espen Dale vant sølv  i klassen +35 og det ble bronse til klubbkameraten Ole Magne Haaland.

Anders Foss fra Asker og Bærum vsk kjørte dyp 10.75 i alle fire rundene og vant med dette det tiende gullet denne sesongen. Han klatret samtidig opp til en 5 plass på verdensrankingen i klassen +45. Link til verdensrankingen finner du her: https://worldwaterskiers.com/iwwf-weekly-rankings/#45MenSlalom

Stemningen var som vanlig helt på topp fra morgen til kveld. En super avslutning på en hektisk sesong på sannsynligvis Europas beste slalomvann.

Norges Vannski- og Wakeboard Forbund gratulerer så mye med fantastiske resultater, og ønsker alle lykke til med sesongavslutningen.