Rekruttlag -og juniorlandslagsamling – Svorken VSK

Postet av Stephen Smithurst den 7. Jul 2020

Litt kjedelig, at det ikke ble Stavanger tur - da det var planlagt i lang tid. Men, værutsiktene var særdeles dårlige. Heldig for oss, var Svorken Vannskiklubb et likeverdig alternativ. De snudde seg raskt rundt på hælen - og la forholdene til rette for en camp på deres arena.

Etter en lengre kjøretur gjennom Østerdalen ankom vi Melhus og Hjultjønna fredag ettermiddag/kveld. Teltleiren ble raskt satt opp - og grilling på kvelden til 19 utøvere og ledere. Hopp og bane ble inspisert.

 

 

Utrolig trivelige og behjelpelige Svorken VSK, med sin flotte arena, gjorde dette til en samling vi vil huske lenge. I tillegg fikk vi bli kjent med Kristian (Svorken VSK), en talentfull u/14 gutt, som vi håper vi får se mer til. 


 


 

Lørdag morgen, var nesten alle oppe kl. 08:00 til frokost....... vannski fra kl. 09:00. Alle 3 grener. Utøverene var særdeles godt fornøyd med hoppet. 

 

 

 


Lørdagskveld.

På kvelden reiste vi inn til Trondheim og spiste på Peppes Pizza. Kan trygt anbefales. God korona avstand. Vi ruslet litt rundt Nidarosdomen (vårt kulturalibi), før vi dro tilbake til teltleiren ved Hjultjønna. For så å være klar til en ny dag med vannski.

Søndag morgen våknet vi til knall vær -og ditto gode muligheter på vannet.

 

                       -Her, en flipp av Sondre i trick

Utover ettermiddagen, snudde været litt - så valgte vi nok en gang å ta middagen i Trondheim (Egon - Prinsen). Sosialt og trivelig. 

Tross mange utøvere – fikk alle mulighet til å stå 4 pass. Båtførere var, Marius, Sondre og Knut Einar – fra 09- 18 lørdag og søndag. Mandag var det klart for nedrigging av leir – og en avsluttende aktivitet i Pirbadet – før en lengre buss/biltur hjemover.

 

 

Her er rekruttlaget og juniorlandslaget samlet 

Takk til Svorken VSK, Monika S, Lars Ø, Knut Einar, Sondre og Marius for stort bidrag til at dette ble bra 


0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline