Sesena's International Slalom 23-24 september

Postet av Stephen Smithurst den 26. Sep 2023

Espen Dale, Ole Johan Bjørnøe, Lars Ola Våltorp og Anders Foss deltok i helgen under Sesena's International Slalom, som  er et av Europas største og mest populære slalomstevner.
Det var 28 i skyggen og 23 i vannet og forholdene kunne bare ikke blitt bedre. Alle fire leverte svært gode resultater og stemningen var som vanlig på topp. Lars Ola viste at Norgesrekorden han satte for kun noen helger siden ikke var noen tilfeldighet, i fjerde runde klinket han til og fikk nok en gjennomkjøring på 11 meters line, og med 1 bøye på 10.75 meters line vant han en flott sølvmedalje. Anders kjørte gjennom 11 meter i alle rundene og med et besteresultat med 4 bøyer på 10.75 meters line vant han også sølvet i sin klasse. Espen Dale kjørte også bra og med sin bestescore med 1.5 bøye på 13 meters line holdt det også til sølv i klassen + 35. Ole Johan var også i god form og med en herlig gjennomkjøring på 12 meters line i fjerde runde endte han til slutt på en flott femteplass. 

Sesongen heller nå litt mot slutten, men den er heldigvis ikke helt over enda. Allerede til helgen er det klart for mer vannski. Da reiser gutta til Ungarn for å være med på den tradisjonsrike Canalcupen rett utenfor Budapest.

Norges Vannski- og Wakeboard Forbund gratulerer så mye med fantastiske resultater og ønsker gutta lykke til med resten av vannskisesongen.

Resultatene fra helgens konkurranse finnes her: iwwfed-ea.org: Sesena's International Slalom

Lars Ola Våltorp, Anders Foss, Ole Johan Bjørnøe, Espen Dale