Søndagscup slalåm vannski 2024 er nå en realitet!

Postet av Stephen Smithurst den 23. Apr 2024

Søndagscupen er en realitet! 
Morten Carolin (Lillehammer Vannskiklubb) har tatt ansvar og viderefører nå det utrolige arbeidet Lars Andreas Marthinsen fra Asker og Bærum Vannskiklubb har gjort med Tirsdagscupen igjennom 12 år.

Eneste konseptendringen er at stevnene vil foregå på søndager av logistiske hensyn, og siden man har bedre tid på en søndag vil stevnene være åpne for alle som melder seg på. Lillehammer Vannskiklubb vil stå som teknisk arrangør

Cupen gjennomføres som 2 runders slalåmkonkurranser over 4 søndager og samtlige konkurranser foregår på SIAP på Skarnes. Alle konkurransene er rankinglist homologerte.

Det konkurreres i 2024 om poeng etter et system basert på norgesrekorden i den enkeltes klasse. Dette gjør at alle kan være med å kjempe uansett klasse, kjønn og alder. Paraklasser er også inkludert.

Det kåres en vinner av hvert enkelt stevne og totalvinneren (summen av de 3 beste resultatene) tar med den store vandrepokalen hjem.

Den 1. utgaven av Søndagscupen starter 2 juni og det er lagt opp til 4 stevner i år:

Søndag 2. juni - stevne 1

Søndag 30. juni - stevne 2

Søndag 18. august - stevne 3

Søndag 22. september - stevne 4 – finale

BIB’s vil bli videreført for de som melder seg på minimum 3 stevner

Morten håper alle setter pris på dette, og at han får den drahjelpen han trenger av jurymedlemmer og andre til å gjennomføre stevnene.

Konkurransene ligger i EMS og det det er nå åpnet for påmelding for konkurranse 1 og 2.

Takk til Morten for hans engasjement for idretten vår!!