Digital samling NVWF ungdomslaget vannski

Postet av Stephen Smithurst den 16. Apr 2021

15.april ble det gjennomført digital samling med ungdomslaget. Temaet var antidopingarbeidet i norsk idrett og gjennomføring av e-læringsprogrammet ren utøver. 10 utøvere deltok på samlingen.


Vi startet med en prat om plikter og forventninger til det å være på et lag. Deltakernes forventninger ble samlet i en ordsky.

Etter en kort teoretisk innføring gjennomførte deltakerne e-læringsprogrammet ren utøver.  Etter de syv modulene om dopingkontrollen, regelbrudd, kosttilskudd, meldeplikt, dopinglisten, helsekonsekvenser og medisinsk fritak fikk de utstedt sitt diplom som ble oversendt forbundet for registrering.


Deretter gikk vi gjennom registreringen av innsendte aktivitetslogger for februar og mars. For mange er en slik registrering nytt og vi jobber derfor med å få inn gode rutiner nå i begynnelsen. Oppsummeringen viser at våre ungdommer er aktive og gjennomfører mye god og variert trening utenfor sesong. Målet med registreringen er at utøveren skal bli mer bevisst over sin egen aktivitet, lære seg og registrere, og at registreringen kan virke motiverende for ytterligere trening.Samlingen ble avsluttet med en vannski Kahoot. Denne gangen var det Nicolai, Tuva og Veline som stakk av med pallplasseringene.
Vi gratulerer!


Monika Stalheim
leder ungdomslaget vannski