Rapport fra ungdomslaget vannski sin tur til Italia

Postet av Stephen Smithurst den 14. Apr 2023

Ungdomslagets tur til Italia 30. mars - 04. april

 

Torsdag 30. mars møttes en spent gjeng på Gardermoen for avreise til Jolly Ski, San Gervasio. Dette er en tur vi har sett frem til siden vi hadde første digitale samling i høst, og som ungdommene har jobbet dugnadsarbeid for å samle inn midler til.

 

     


Etter det obligatoriske stresset med å få hentet ut leiebiler, stablet en gjeng på 13 med vannskiutstyr på plass og tråkle seg gjennom det italienske trafikkbildet, kunne vi med glede torsdag kveld konstatere at vi hadde klart det igjen og se frem mot trening allerede fredag morgen kl 08.00. Vi har en gjeng motivert ungdom. Alle var klare til frokost 06.15 og deretter avreise til trening 0645 hver dag. Ingen trøtte miner eller diskusjoner av noe slag. Oppsett av kjøreliste går av seg selv og alle tar sitt ansvar i gruppen. Vi er veldig stolte av den treningskulturen denne gjengen har skapt seg. Det ble trent både slalom, trick og hopp og alle kjørte flere set om dagen. Tidlig kjente flere at det var altfor lenge siden man hadde vært på vannet, men viljen og iveren overgikk ømme muskler og såre hender.

   


Tusen takk til NVWF for deres støtte til laget og til alle foreldre som gir oss tilliten til å reise på treningstur med deres ungdommer. Vi hadde noen fantastiske treningsdager hos Jolly Ski og  Matteo, Genadi og Claudio og ser spent frem mot sesongstart i Norge!

 

 

Monica og Monika