Samling ungdomslaget vannski

Postet av Stephen Smithurst den 25. Jul 2023

Denne uken har Zane Nicholson hatt clinic hos Slåstad vannskiklubb. Zane er coach for collegelaget til Sondre og Eline i USA, og er selv en god vannskiutøver.
Ungdomslaget fikk mulighet til å trene med Zane lørdag 22.juli og 6 av våre utøvere hadde mulighet til å stille på samlingen. Zane ga gode tilbakemeldinger på en lett forståelig måte, og bidro med sin væremåte og gode humør til en god opplevelse og gode treningsresultater. Det var god stemning på brygga og i båten, og alle ga utrykk for at de var fornøyd med coachingen. Mange blide fjes og latter til tross for tidvise regnbyger.
Vi så at ungdommene tok til seg tipsene de fikk, og med 2 set hver av 20 minutter fikk alle god kvalitet på treningen. Utøverne satt på med hverandre i båten og fikk der med seg gode innspill. Zane tok seg også tid til å rette på bindinger og skru på finner, noe som også flere opplevde som nyttig for å forbedre vannskiteknikken.
Vi så gode resultatet av treningen i løpet av dagen og for de av utøverne som stilte på søndagens konkurranse så vi gode prestasjoner også på resultatlisten. Vi hadde en øvelse i ungdomslagets mester også denne gangen, og øvelsen besto i å utføre runden rundt sjøen på idealtid. Vinner der ble Vemund foran Haakon og Maren.

Vi takker Sondre Stalheim som har organisert clinic med Zane, og takker Zane for god coaching

Monika Stalheim og Monica Knapkøien