Vellykket Slåstad Open

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 25. Jun 2017

Agnar Kordt fra Stavanger og Sandnes VSK med ny norgesrekord i +45-klassen.


Nok et vellykket Slåstad Open er over. Deltagelsen var rekordstor med deltagere fra både Norge, Sverige, Danmark og Portugal. Været under konkurransen har vært ganske godt med mye sol, men det ble en del vind utover dagen på søndag. Deltagerne fikk kjøre 4 runder hver og kunne selv velge hvilke grener de ville kjøre. Som ventet ble det mest slalom, men det var også to runder med trick og hopp.

Det ble mange gode resultater og veldig mange satte peronlige rekorder. Agnar Kordt slo til med ny norgesrekord i slalom for +45-klassen på lørdag med 1,5/55/11,25. På søndag slo han til igjen og forbedret norgesrekorden til 2,00/55/11,25. Til tross for ny norgesrekord måtte Agnar likevel nye seg med en andreplass etter å ha blitt slått knepent av Fransisco Simoes fra Portugal som har vært på SIAP som trener denne uken.

Flere av våre norske løpere satte personlige rekorder i slalom. Blant dem var Tuva og Trym Knapkøien, Mikkel Bordal, Eline Elgesem Vang, Nicoline Sandberg og Veline Viker. Det er morsomt å se den flotte utviklingen til de yngre utøverne våre.

Det ble også satt flere personlige rekorder blant våre utenlandske gjester.

Alle resultater fra konkurransen finnes her.


Alle foto: Janne Zetterstrøm. For flere bilder se JannizPhoto - Waterskiphotos på FacebookKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.