Tinget 2017!

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 18. Okt 2017

Som tidligere skrevet så har vi laget i stand til en festmiddag etter årets ting.

I denne forbindelse så har vi tenkt å dele ut noen forskjellige priser til noen som fortjener en liten ekstra oppmerksomhet. Så vi trenger noen nominerte! 

Vet du om noen i klubben din eller i miljøet som kunne fortjent en oppmerksomhet? Så gå inn og nominer en person til de forskjellige kategoriene! Ta gjerne med en begrunnelse hvorfor du nominerer en person :) 

Vi kommer også til å kåre vinnere til årets Instagramkonkurranse.  Her er det heller ikke for sent å komme med bidrag så har du noen bilder/filmer så send inn!

Vi gleder oss til å møte alle på årets forum og tinget!   Vi sees!


Gå til nominasjoner her.
Slåstad september slalom 2017

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 6. Sep 2017

Lørdag 2. september arrangerte Slåstad vsk en internasjonal 3 runders ranking list slalomcup på SIAP. Det skulle vise seg at arrangementet som kun ble lagt ut 14 dager tidligere skulle bli veldig populært og samtlige 37 plasser ble revet bort på rekordtid.

Sør-Odal viste seg fra sin beste side lørdag. Med sol fra nesten skyfri himmel, vindstille, og nesten 20 grader i skyggen så var forholdene helt optimale for høy vannsprut og kort line.

Deltagerne hadde kommet fra både Danmark, Sverige og Norge og det var som vanlig best av tre runder som ble avgjørende for plasseringen.

Verdt å nevne er at det ble satt 10 ny personsbeste og en rekke tangeringer av tidligere personbeste.

Alt gikk som vanlig på skinner på SIAP, og stevneleder Anders Foss benytter anledningen til å takke alle funksjonærer for strålende innsats. -Vi har allerede fått mange tilbakemeldinger fra løperne om at det er ønskelig at vi gjør det til et fast stevne første helgen i september hvert år sier Anders og legger til at han er positiv til dette.

Fulle resultater finner du på https://www.iwwfed-ea.org/classic/17NOR016/
Wakeboard NM 2017

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 20. Aug 2017

Årets NM i kabelwakeboard og -wakeskate arrangeres på Norsjø Kabelpark 25. og 26. August!

Påmelding: NM Klasser: Jenter/gutter født 2005 og senere. (Uten rangering/ premie til alle) Jenter/gutter født 2002 – 2004  Wakeboard/-skate Junior Jenter/gutter født 1998 – 2001 Wakeboard/-skate Open Jenter/gutter født 2001 og tidligere Wakeboard/-skate Master Jenter/gutter født 1978 – 1987 Wakeboard/-skate Veteran Jenter/gutter født før 1978 Wakeboard/-skate

Ved færre en 4 deltakere kan/må om mulig grupper slåes sammen.

All påmelding må være registrert på www.cablewakeboard.net i løpet av søndag 20/8 Startkontingent: 250 kroner wakeboard  250 kroner wakeskate Alle deltakere må være medlem av en klubb. Deltakere som har fylt 13 må ha utvidet lisens.

Obstacles only: Vi vil i år prøve noe nytt i forbindelse med NM helga. En konkurranse kun på hopp og elementer. (Ikke en del av NM) Her konkurreres det i en klasse jenter/gutter født før 2005. Påmelding: norsjowk@gmail.com i løpet av søndag 20/8 Startkontingent: 250 kroner.

Overnatting: Ta kontakt med Norsjø ferieland for booking av overnatting. Norsjø hotell (dobbelt rom 1000 Kroner) Campingvogn/ Bobil (200 kroner) Telt/bil (gratis)

Trening i forbindelse med NM Torsdag 24. August fra klokka 18.00 – 21.00 Fredag 25. August fra klokka 16.00 – 18.30

Fredag Riders meeting: klokka 18.35 Kvalifisering obstacles only: klokka 19:00

Lørdag Riders meeting klokka 09.30 Konkurransestart klokka 10:00 ( Mulig endring av tid når vi ser påmelding)

Premieutdeling: Murhuset etter konkurransens slutt.

Banen: Konkurranse start: Henshaw elementet.  Konkurranse slutt : Etter første hopp rekke. Air tricks etter basseng og før hopp.


Vel møtt!

Bilde: Tina i aksjon under fjorårets NM 
Mjøs Cup 24. og 25. aug.

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 14. Aug 2017

 

                                                                                                                    

               

Mjøs-cup 3 24.8 ligger nå som arrangement på fb-siden til Moelv vannskiklubb. Påmelding til monkna@online.no innen 22.aug. 

Mjøs-cup 4 arrangeres på Lillehammer dagen etter, påmelding til lvsk1981@gmail.com innen 22.aug. Se eget arrangement på Lillehammer sin fb-side.

Mjøs-cup er en uhomologert slalomkonkurranse (ytre bane). Velkommen enten som deltager eller heiagjeng 👍
EM 35+ i Roma: Reisebrev fra Kaptein Robert

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 12. Aug 2017

Vi har i dag hatt noen grader kaldere vær i Roma, men fortsatt over 30 grader. 

Henrik kjører en strålende kvalifisering på morgenen i dag, med 1@12, bare en bøye utenfor finaleplass. 

Og etter hardt kontorarbeid i natt får vi innvilget vår klage slik at Lasse får delta i hopp kvalifisering 55+ med det resultat at han fikk final plass med et hopp på 27,4m.


Audun ligger på 2. plass i hopp 65+ og kjører finale søndag. Lise er dessverre uheldig i slalåm, men leder hopp med ny norsk rekord og er nummer fire i trick. Samholdet er godt og er klare for gutter 35+ i morgen tidlig, med Espen først ut. 

Hanne Lotte kjører trick finale i morgen ettermiddag.

Flere gode resultater i Aalborg

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 8. Aug 2017

Det norske laget med litt attåt

En helg hos hyggelig vertskap i Aalborg VK er over. En fin gjeng med løpere fra Norge deltok i 4-runders Slalom Cup. Alle oppnådde fine resultater og var veldig fornøyde med helgen.  Thea, Anders, Trym og Nora vant sine klasser, og Nora satte ny pers i konkurranse med fantastiske 2@49. 
Vannet var helt flatt selv om det var kraftig vind fra vest hele helgen.

Alle resultater ligger her

2017 E&A YOUTH CHAMPIONSHIPS Dag 7

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 6. Aug 2017

2017 E&A YOUTH CHAMPIONSHIPS

 

Dag 7

 

 

Under frokosten i dag gikk det opp et lys for meg. Jeg har jo tidligere nevnt kokka som jeg trodde delte ut kaffe etter hvor grådig man er når man tar til seg mat, men dette viste seg å være helt feil. Det er nemlig tre forskjellige av dem. I dag var de der alle tre, to prikk like bortsett fra ei tatovering i nakken og ei som ser annerledes ut. For å skille dem heter de fra nå av No Cup, Half Cup og Full Cup. Det var heldigvis Full Cup som serverte meg kaffe.

Jentene ble ferska av hotelleieren når de brukte snarveien ut av vinduet, og fant ut at det er visst ikke lov til å hoppe ut av vinduet på dette hotellet.

 

Avreisen til arenaen gikk som planlagt uten noe feilkjøring, og vi la oss til under en parasoll. Temperaturen i dag har ligget på rundt 40 grader, så etter en del timer med vannskititting var både kreftene og humøret på et skikkelig lavt nivå, og noe måtte gjøres. Nå er det jo slik at shoppingbudsjettet for lengst er sprengt, men jeg tenkte å gjøre en liten test, så vi reiste til Nassaca (outlet-heaven) hvor vi fikk i oss en kjapp lunsj. Kjapp er vel kanskje å ta litt vel hardt i, for det tok nærmere 30 minutter fra vi bestilte til vi faktisk fikk noe å spise, men selve spisinga gikk kjapt.

 

 

Etterpå utstyrte jeg jentene med 40 euro hver, og oppgaven var å bruke dem på klær, og eneste klausulen var at de klærne skulle passe til meg. Vel vitende om at jeg muligens det neste året måtte se ut som en blanding av juletre og klovn forsvant jentene inn på senteret og jeg satte meg til å vente. Denne ventingen skulle vise seg å ta over to timer, så jeg rakk å fundere litt på livets store mysterier. I dag var det familieshopping som opptok meg, og etter å ha studert litt fant jeg ut at den er i Spania som hjemme.

 

 

Damene handler, og menn passer barna og bærer poser.

 

 

Når det gjelder shopping skal det sies at jentene har en enormt god teft, og ikke hadde de klart å bruke opp pengene heller.

 

Nå var det imidlertid på tide å reise til hotellet for en av klimatisering, og mens jeg lå rett ut på senga med AC på fullt, kunne jeg nyte gamle barnesanger som ”bjørnen sover” fra naborommet.

 

Det ble etter hvert tid for middag, i kveld ganske seint. Av gode venner som har vært på tur før har vi blitt anbefalt en del steder vi burde prøvde, men hvor gode venner de egentlig er bør muligens opp til vurdering. De sender oss konsekvent på steder hvor de ikke har engelske menyer og betjeningen ikke snakker engelsk.

 

Under middagene våre har vi det ganske koselig, og det blir fortalt mange rare historier og verdensproblemer blir løst. I dag var det filosofering over barn som gråter, og hvor dumt det var, og i enden av tanke-rekka dør visst alle barn som gråter fordi de hoster så mye. Kan også nevne at en tanke-rekke på nærmere 5 minutter ble konklusjonen at det å bli påkjørt av en bil er dumt. Hvem som kom først av høna og egget er vi imidlertid ikke ferdig med å diskutere enda, men sannsynligvis kommer det en konklusjon der også.

 

 

I dag var det en form for frukt av ubestemmelig art som skulle testes, og den falt ikke helt i smak. Det ble også bestemt at laglederen skulle smake på noe, noe han i utgangspunktet ikke er spesielt begeistra for.

 

 

Hvis noen lurer på om jeg er begeistra for sitron kan jeg avsløre at jeg synes det er litt surt.

 

Dagen i morgen er planlagt å starte med frokost 07.15, med tidlig avreise til arenaen for å heie Martha Simones og andre både nye og ikke fullt så nye venner gjennom finalene.
2017 E&A YOUTH CHAMPIONSHIPS Dag 4.

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 2. Aug 2017I dag var kvalifiseringsdagen, og hvem som hadde sovet minst av meg og jentene aner jeg ikke, men mistenker at de sov langt mer en meg. Konkurransen startet 08.00, men med mine ekstremt gode

matte-kunnskaper hadde jeg regnet ut at det skulle ta en 6-7 timer før det var vår tur. Det skulle jo etter hvert vise seg at matte er et fag jeg sånn sett bør holde meg unna, men når alt kommer til alt var det ikke bare min skyld.

Vi startet dagen 09.00 med frokost som vanlig, og i dag hadde de virkelig slått på stortromma. Ikke nok med at de hadde rundstykker, eller mini-baguetter som var akkurat like grove som loffskivene, men jammen hadde de ikke anskaffet en melon også. I tillegg kom jammen kokka løpende etter meg med en dobbel espresso, og det uten at jeg hadde spurt tre ganger først, så jeg har en liten mistanke om at noen har oversatt reisebrevene mine for henne. Spenningen var relativt stor for alle tre, så vi bestemte oss ganske raskt for å reise til arenaen for å heie fram de andre mens vi ventet til det var vår tur.

Oppe på rommet for å pakke de siste tingene ble det en aldri så liten bikini-krise, den var rett og slett søkk borte. Etter en liten tur inn på rommet mitt for å fortelle om krisen fikk jeg da overbevist dem om at hvis de leita dukket den nok opp igjen, og de forsvant tilbake på sitt eget rom. Etter noen minutter var jeg klar, og stakk inn til jentene for å sjekke hvordan de lå an til avreise.

 

 

Bikinien hadde de ikke funnet, men tidsfordriv hadde de på en måte funnet. Når jeg så rommet fikk jeg jo egentlig forklaringa på manglende utstyrskontroll også. Nok om det, vi satte kursen mot arenaen og fant igjen den 30 minutters veien vi brukte i går, og klarte det faktisk helt uten feilkjøring. Vel fremme på arenaen begynte ventinga, og den skulle faktisk vare hele dagen.

Det ble etter hvert tid for lunsj, og i dag serverte de kylling. Da jentene fikk vite dagens meny ble det ganske rynkete neser, for kylling i utlandet er jo som kjent full av salmonella, så det kunne vi da ikke spise, dessuten var den alt for dyr! Og der fikk jeg litt hakeslipp, etter all den shoppinga de har dratt meg gjennom, så er 20 euro for lunsj alt for dyrt. Etter litt om og men kom de frem til at de ville ha salat uten dressing. Det begynte å nærme seg tiden de skulle stå, og det var viktig at de spiste noe, så jakten på salat uten dressing begynte. Uten dressing skulle jeg klare fint, men hvor i all verden finner man ferdigmixa salat langt ute på landsbygda i Spania? Heldigvis er jeg ganske dreven på menyen hos Mcdonalds, og google viste meg at det var en 24 minutter unna. Denne gangen kjørte jeg aleine, og uten jentene i bilen kunne jeg jo kjøre som en spanjol, så jeg satte kursen mot McDonalds. På veg dit kom jeg til å tenke på at det som var lett før hadde blitt vanskelig nå, for hvordan forklarer man ”uten dressing” på spansk? Hvor McDonalds ble av aner jeg ikke, men havna på en Burgerking etter vare 25 minutter og var superstolt av meg selv for at feilkjøringa mi hadde endt så bra, og når jeg oppdaga at de leverte ut dressingen i egne poser ved siden av salaten følte jeg at dagen var redda, og det bare 25 minutter unna arenaen. Trodde jeg. Hvilken vei jeg kjørte tilbake har jeg ingen formening om, men etter 50 minutter var jeg i alle fall tilbake. Jentene fikk spist, og akkurat når de var ferdige dukka den store helten opp. Fransisco hadde ankommet og gleden var stor.

 De 6-7 timene hadde blitt til 8-9, men endelig var det tid for å skifte og gjøre seg klar, og når lagleder helst skal være flere steder på en gang passer det perfekt at Portugal kan låne oss sin. Fransisco tok godt vare på jentene mens jeg ble nedgradert til skobærer i tilfelle de skulle falle og måtte gå tilbake.

 

 

Eline var først ut, men Nicoline et par løpere etter.

Nå er det sånn at vi ikke fikk noen av jentene til finale, så da forbeholder vi oss retten til å være litt Svenske, som allerede nå etter første kvalifiseringsdag har 4 i finale.

 

Bare en time etter skjemat var det tid for åpningsseremoni, og den tok jentene med storm.

Denne gjennomførte Ricardo på rekordtid for å ta igjen forsinkelsen fra tidligere på dagen.

 

 

Det er ikke så lett å se det norske laget, men de sitter øverst i midten.

Etter seremonien var klokka farlig nær 22, og det var på høy tid med middag. På turen tilbake til hotellet traff vi blink på første forsøk og gjorde unna turen på 23 minutter, og jeg er sikker på at til og med Ricardo hadde vært stolt av meg. Jentene hadde observert en Dominos Pizza rett ved hotellet, så middagen ble fortært der.

 

I serien ” Eline smaker på nye ting” var det i dag en drikkeboks med noe ukjent innhold som skulle testes.

 

Som vi ser var gleden stor da det viste seg at den inneholdt jordbærmelk som smakte godt.

I morgen er det nok en dag hvor vi ikke har noe vi må være med på, og jentene har, tro det eller ei, sagt de ønsker å finne på noe som ikke koster penger, og bading var øverst på ønskelista, men hva dagen bringer finner vi egentlig først ut i morgen.

I skrivende stund er klokka passert 23.30, og fra naborommet høres strofer av både ” Ja vi elsker” og ”Bæ-bæ lille lam”, så det er tydelig at selv om dagen har vært lang, følelsesladd og spennende er det da noe energi igjen i damene.
Invitasjon til delfincup i Enebakk

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 17. Jul 2017

Enebakk Vannskiklubb har gleden av å invitere til

Delfincup Søndag 23. Juli 2017

 

NVWF Delfincup

Søndag 23 Juli, kl 12:00

 

Det blir konkurrert i slalåm og trick etter rekruttregler delfincup. Dette er en konkurranse for barn og ungdom mellom 0 – 17 år. Her kan alle som kommer opp på 2 ski og klarer å svinge over bølgene delta. Dette skal være en uhøytidelig dag med konkurranse og gøy på vannet.. Kiosken vil være åpen.

Alt av utstyr for å kunne delta kan lånes hos Enebakk  vannskiklubb, men de som har eget utstyr oppfordres til å ta dette med.

 

Påmelding innen Fredag 21 Juli på mail til espengjertsen1@gmail.com

Oppgi Navn, telefonnr,fødselsdato og klubb, samt 

gren(er). Det kjøres trick, slalom og hopp (uten lengdemåling )

Prisen er 50,- pr gren og betales kontant ved ankomst før start. 

 

Hilsen Enebakk Vannskiklubb

God norsk innsats i Scandinavian Youth Championship

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 17. Jul 2017

I helgen ble det første nordiske (Skandinaviske) vannskimesterskapet på nesten 10 år gjennomført på SIAP med Slåstad VSK som arrangør. Konkurransen startet i godt sommervær med strålende sol på lørdag. Dette ble en lang dag da vi valgte å kjøre begge rundene med hopp på lørdag siden det var meldt store mengder regn på søndag.

Norge har et ungt og uerfarent lag. For de fleste var det første gang de konkurrerte mot deltagere fra andre land. Det ble likevel flere medaljer og personlige rekorder til våre deltagere. Eline Elgesem Vang fra Kvelde VSK satte også ny norgesrekord i hopp for jenter U14 med 14,1, meter.  Eline forsynte seg godt av medaljene med sølv i slalom og trick og gull i hopp og overall.

Nicoline Sandberg fra Ullensaker VSK tangerte sin personlige rekord i slalom med 1,00/55/16 og tok gullmedaljen foran Eline. 

I klassen U14 gutter tok Trym Stokke fra Skien VSK bronse i slalom med 3,00/55/18,25, han fikk også bronsemedalje i trick. I hopp var det Sondre Stalheim fra Slåstad VSK som tok bronsen med et hopp på 18,8 meter. Sondre fikk også sølv i overall.

Vi hadde flere deltagere i U17 gutter klassen, men til tross for flere gode resultater holdt det ikke til medaljer her.

I U21 damer kjørte Pernille Eriksen fra Kvelde VSK ny PB med 2,00/55/14,25 begge dagene. Det holdt til en flott sølvmedalje. Det ble sølv i hopp også og bronse i trick. Innsatsen ble kronet med en gullmedalje i overall.

Arrangementet ble veldig vellykket. Konkurransen fløt godt og det sosiale ble også godt ivaretatt med et grillparty for alle deltagere, familie og funksjonærer på kvelden. Vi håper at nordisk igjen blir en årlig tradisjon og at vi sees igjen i Finland neste år.

For flere bilder se http://www.vannski.no/gallery/...

Norges lag til Scandinavian Youth Championships

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 4. Jul 2017

Scandinavian Youth Championships arrangeres av Slåstad VSK i Sør Odal Idretts- og Aktivitetspark (SIAP) 15. og 16. juli.

Følgende utøvere er uttatt til å representere Norge under mesterskapet:

Klubb Klasse Grener
Eline Elgesem Vang Kvelde VSK U14 Slalom, trick, hopp
Eugen Nesbakken Asker & Bærum VSK U14 Slalom
Nicolai Skaug Enebakk VSK U14 Trick, hopp
Nicoline Sandberg Ullensaker VSK U14 Slalom
Sondre Stalheim Slåstad VSK U14 Trick, hopp
Trym Knapkøien Moelv VSK U14 Slalom, hopp
Trym Stokke Skien VSK U14 Slalom, trick, hopp
Hallvard Huse Ullensaker VSK U17 Slalom
Mikkel Bordal Ullensaker VSK U17 Slalom, trick
Stian Venedik Ullensaker VSK U17 Slalom
Vemund Viker Lillehammer VSK U17 Slalom
Pernille Eriksen Kvelde VSK U21 Slalom, trick, hopp


Lagleder vil være Lise Elgesem Vang.
Mjøs-Cup Moelv

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 3. Jul 2017

Moelv vannskiklubb arrangerte i samarbeid med Lillehammer vannskiklubb Mjøscup 29. og 30.juni. Strålende vær satte en fin stemning rundt arrangementet, og det ble to flott kvelder med gode resultater. Audun Lilleberg fra Svorken vant begge kvelder, men ga generøst fredagens medalje til Sondre Stalheim som ble nr 2. Vi takker alle som bidro til å gjøre konkurransen så vellykket, utøvere, funksjonærer, båtsjåfør og dommere. Velkommen tilbake til Mjøsa i august!Thea Granhus med ny norgesrekord

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 2. Jul 2017

Denne helgen har Thea Granhus deltatt på Sesena's Summer Slalom i Spania. På lørdag presterte Thea et resultat av 3,00/55/11,25. Det er en forbedring med en halv bøye av hennes egen gamle norgesrekord som hun satte for to år siden. NVWF gratulerer med rekorden!
Invitasjon NM vannski

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 29. Jun 2017


NM vannski for funk, aldersbestemte klasser og open arrangeres i år av Slåstad Vannsiklubb på Siap 28.-30. juli. Invitasjonen finner du her.
Vellykket Slåstad Open

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 25. Jun 2017

Agnar Kordt fra Stavanger og Sandnes VSK med ny norgesrekord i +45-klassen.


Nok et vellykket Slåstad Open er over. Deltagelsen var rekordstor med deltagere fra både Norge, Sverige, Danmark og Portugal. Været under konkurransen har vært ganske godt med mye sol, men det ble en del vind utover dagen på søndag. Deltagerne fikk kjøre 4 runder hver og kunne selv velge hvilke grener de ville kjøre. Som ventet ble det mest slalom, men det var også to runder med trick og hopp.

Det ble mange gode resultater og veldig mange satte peronlige rekorder. Agnar Kordt slo til med ny norgesrekord i slalom for +45-klassen på lørdag med 1,5/55/11,25. På søndag slo han til igjen og forbedret norgesrekorden til 2,00/55/11,25. Til tross for ny norgesrekord måtte Agnar likevel nye seg med en andreplass etter å ha blitt slått knepent av Fransisco Simoes fra Portugal som har vært på SIAP som trener denne uken.

Flere av våre norske løpere satte personlige rekorder i slalom. Blant dem var Tuva og Trym Knapkøien, Mikkel Bordal, Eline Elgesem Vang, Nicoline Sandberg og Veline Viker. Det er morsomt å se den flotte utviklingen til de yngre utøverne våre.

Det ble også satt flere personlige rekorder blant våre utenlandske gjester.

Alle resultater fra konkurransen finnes her.


Alle foto: Janne Zetterstrøm. For flere bilder se JannizPhoto - Waterskiphotos på Facebook

Eline og Nicoline klare for EM

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 24. Jun 2017

Eline og Nicoline sammen med en stolt trener Francisco Simoes.

Eline Elgesem Vang og Nicoline Sandberg har begge klart A-kravet til U-14 EM. De kjørte begge to 1 bøye på 16 meter line som tilsvarer A-kravet. Fra tidligere har Eugen Nesbakken klart B-kravet. Dette betyr at alle tre vil delta på U14 EM I Sesena, Spania. Konkurransen starter 2. august. Knut Einar Kvisla vil være lagleder.


Scandinavian Youth Championships

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 23. Jun 2017


Det blir arrangert skandinavisk ungdomsmesterskap i vannski på Siap 15. og 16. juli. Konkurransen er åpen for U14, U17 og U21, Hvert land kan ha med inntil 10 deltagere i hver gren. Norges lag vil bli tatt ut etter Slåstad Open og uttaket vil bli foretatt av Lise Elgesem Vang, Even Moss Lundemo og Thea Granhus.

Det vil bli kjørt to fulle runder av hver gren og det vil også være en lagkonkurranse.

Vel overstått NordicWakeGirls -The Gathering 2017

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 22. Jun 2017

Den 16.-18.juni gikk NordicWakeGirls -The Gathering (NO) av stapelen ved Norsjø Kabelpark!

Dette er 3.året på rad det arrangeres jentesamling og i år, som tidligere, var det gledelig at så mange nye fjes tok turen. På plass fantes det representanter fra Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

(Bilde: Årets deltagere)


Norsjø Kabelpark sørget for ekslusiv kjøretid på banen i tillegg til ordinær åpningstid, slik at jentene fikk maksimalt utbytte av helgen.

(På bildet: Elin Ferm)


I likhet med Nordic Wake Girls’ tidligere arrangement lå fokuset på å bygge et sosialt nettverk mellom jentene, der alle kan utvikles sammen i et ikke-prestasjonsbasert miljø.

Bilde: Fornøyde jenter på brygga.


Vi i Nordic Wake Girls vil gjerne takke våre fantastiske sponsorer som har hjulpet oss å realisere årets samling!

Stor takk til Norsjø Kabelpark, Norges Vannski og Wakeboard forbund, Fluid og O’neill.


//trudi
Instagram konkurranse!

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 12. Jun 2017

Vi i styret i NVWF ønsker å få med oss hva som skjer ute i klubbene i vårt langstrakte land, men har dessverre ikke mulighet til å reise rundt for å få med oss alt.

Vi oppfordrer at så mange som mulig legger derfor ut bilder og videosnutter fra all mulig aktivitet! Delfincuper, konkurranser, vannski/wakeboardskoler eller rett og slett bare stemningsbilder fra brygga! Vi ønsker virkelig og få med oss mye mer av det som skjer omkring i klubbene!

Bruk #gøypåvannet2017 og tagg oss i bildet med @nvwf_wakeboard_and_waterski.

Vi kårer sommerens beste bilde og film og premierer med pengepremier!

De forskjellige kategoriene er som følger:

Wakeboard: Beste edit (max 3 min film, sendes inn til forbundet.)

                    Beste foto   

                    Beste insta-edit (max 1min fim)

Hver kategori blir premiert med 1000 kr. 


Vannski:      Beste foto

                    Beste edit (max 3 min film, sendes inn til forbundet.)

                    Beste insta edit (max 1 min film)

Alle grenene vil bli likt vurdert. (Trick,hopp og slalom)

Hver kategori blir premiert med 1000 kr.


Barfot: Beste foto premieres med 1000 kr.


Funk: Beste foto premieres med 1000 kr.


For å delta i de forskjellige kategoriene bruk #besteedit2017 og  #bestefoto2017  i tillegg til de overnevnte #. Husk også å tagge forbundet i bildene med @nvwf_wakeboard_and_waterski

Kåringen av vinnerne gjøres av styret, og utdeling av det forskjellige prisene vil foregå på kvelden på årets ting.

  Nok en god grunn til å få med seg årets ting!Endringer i styrets sammensetning

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 31. Mai 2017NVWF er nå i den situasjonen at vår daglige leder har vært sykemeldt i flere måneder og kanskje ikke kommer tilbake før over sommeren. Vi ser nå etter midlertidige løsninger for å opprettholde driften av forbundet. I mellomtiden bidrar alle styremedlemmene med ekstra innsats for å holde skuta på rett kjøl. Vi håper dere har tålmodighet med oss til situasjonen løser seg.

For meg personlig har arbeidspresset vært så stort over lengre tid at jeg har måttet trekke meg som president. Det har jeg gjort med tungt hjerte, men hensynet til egen helse må gå først. Jeg er imidlertid glad for å fortelle at styremedlem Trudi Andersen har takket ja til å overta presidentrollen frem til tinget i november. Trudi er dyktig og engasjert så jeg vet at forbundet er i de beste hender. Jeg selv overtar Trudis verv som styremedlem så jeg blir fortsatt sittende i styret.

Jeg vil gjerne takke dere for tilliten dere har vist meg siden jeg overtok presidentklubba i 2012. Det har vært lærerike år som jeg ikke ville vært foruten.


Mvh,

Heidi Brenna


Micke Kjellanders siste dag hos NVWF

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 31. Mai 2017

I dag er det Mickes siste arbeidsdag hos NVWF.

Det ble i den anledning et veldig spesielt styremøte på Idrettens hus tirsdag 30/5.

Kake, blomster og gavekort ble overrakt som takk for en enestående innsats som idrettsjef i over 14 år.

Micke har uten tvil hatt en svært viktig rolle i utviklingen av norsk vannskisport disse årene, og dette er vi veldig takknemlig for .

Micke jobber fortsatt i sin stilling i det svenske forbundet, så vi håper og tror vi sees på vannskikonkurranser i inn og utland.

Micke


Styret og hele vannskimiljøet takker Micke for sin innsats og ønsker ham lykke til videre.
Delfincup i Ullensaker

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 16. Mai 2017

Ullensaker Vannskiklubb inviterer til delfincup på Haugnesodden ved Hurdalsjøen søndag 11. juni.

For flere opplysninger se invitasjonen.
Ny runde med Nordic Wake Girls -The Gathering på Norsjø!

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 11. Mai 2017

Nå har DU muligheten til å bli med på årets største happening for wakeboard-jenter!


Når: 16.-18.juni 2017

Hvor: Norsjø Kabelpark

Hvem: Alle nivåer er velkomne!

Pris: 1300 kr


Inkludert i prisen er:

- Kjøring på kabelen fredag kveld + hele lørdag og søndag. I tillegg til dette kommer banen holdes åpent ekslusivt for NWG lørdag og søndag.

- Lunsj & middag lørdag + lunsj søndag.

- Overnatting fredag-søndag

- Utlånsutstyr

- Spennende aktiviteter sammen med de andre jentene.


OBS! Begrenset antall plasser, så førstemann til mølla gjelder ;)


For mer info og påmelding, se:

https://www.facebook.com/nordicwakegirls/
Husk lisens!

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 6. Mai 2017

Årets første konkurranse er Tirsdagscupen på Siap 9. mai. Skal du delta der så husk å ha utvidet konkurranselisens i orden før start. Utvidet konkurranselisens er kjekt å ha uansett om du konkurrerer eller ikke. Denne lisensen gir bedre dekning ved skader enn grunnlisensen som er innbakt i klubbmedlemskapet deres.

Les mer om hvordan du skaffer deg utvidet konkurranselisens og hva den dekker her.
VM-gull til Dot, sølv og bronse til Bjørn

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 30. Apr 2017


I natt norsk tid ble de siste finalene i Funk VM i Australia gjennomført. Bjørn Gulbrandsen var først ut av våre i slalåm. I kvalifiseringsrunden tidligere i uken kjørte han opp mot sin egen norske rekord. I finalen var han dessverre uheldig og endte med et resultat på 5,00/31, men dette holdt likevel til bronsemedalje.

Rett etter var det finale for Dot Elisabeth Bergh. Hun tangerte sin egen norske rekord med 4 bøyer på 49 km i innerbanen og tok med det en velfortjent gullmedalje!

Mesterskapet ble avsluttet med hoppfinale hvor Bjørn hoppet 15,8 meter hvilket holdt til en sølvmedalje. Bjørn tok også sølv sammenlagt.

Dette mesterskapet har vært en fantastisk suksess for våre utøvere med 5 medaljer av 5 mulige!

Bjørn tok sølv i trick på VM!

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 29. Apr 2017

I dag, lørdag 29. april, tok Bjørn Gulbrandsen sølv i trick i klassen for blinde under VM for funksjonshemmede i Australia. Vi gratulerer både med medaljen og det gode resultatet.

Nå gjenstår finaler i slalåm for både Dot og Bjørn. Finalene begynner kl 02.00 i natt norsk tid. Bjørn er en av de første ut,med Dot veldig kort tid etter. Bjørn har også hoppfinale i natt. Det er dessverre ikke oppgitt noe starttidspunkt for Bjørns klasse i hopp, men det ser ut som det vil være grytidlig i morgen norsk tid.

Vi krysser fingrene og ønsker lykke til til begge våre deltagere!


Konkurransen blir streamet, men nettet kan være litt upålitelig: https://www.youtube.com/channel/UChn26uErwM61suT58...


Dere kan også følge med på resultatene her: http://www.iwwfed-ea.org/disabled/17IWWFD01/


VM har også sin egen facebookside hvor det er lagt ut mange fine bilder: https://www.facebook.com/groups/318750421524672/

Vellykket båtførerkurs på SIAP

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 29. Apr 2017

Instruktørene Lars Ola Våltorp og Anders Foss med mange nye båtførerspirer!

Lørdag 29. april ble det arrangert nasjonalt båtførerkurs for vannski på SIAP med hele 20 deltagere. Deltagerne kom fra vannskiklubbene Enebakk, Kvelde, Moelv, Lillehammer, Ullensaker og Slåstad. Instruktørene var som vanlig Anders Foss og Lars Ola Våltorp.

Dette båtførerkurset er obligatorisk for de som ønsker å bi godkjent som båtsjåfør på konkurranser, men gir også et godt grunnlag for de som ønsker å kjøre treninger i klubbene sine. De som består den teoretiske eksamenen kan jobbe videre mot oppkjøring til nasjonal båtsjåfør når de har nok praktisk erfaring. Vi har alltid bruk for nye godkjente båtsjåfører så vi håper å se flere av deltagerne i båten på konkurranser etter hvert.

God stemning på kurs!
Dot og Bjørn klare for slalåmfinale

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 27. Apr 2017

En meget fornøyd Bjørn Gulbrandsen etter å ha sikret seg de to første av tre mulige finaaleplasser i VM for funksjonshemmede i Australia


Grytidlig i dag norsk tid har Bjørn Gulbrandsen og Dot Elisabeth Bergh kvalifisering i slalåm i VM for funksjonshemmede i Australia.

Dot konkurrerer i klassen for stående. Hun oppnådde et godt resultat med 3/46 i innerbanen. Bjørn som konkurrerer i klassen for blinde, kjørte opp mot sin norske rekord og fikk et meget pent resultat med 2/58/14,25. Disse fine resultatene gjør at begge er klar for slalåmfinale på søndag.

Bjørn har også kjørt kvalifisering i trick i dag og sikret seg finaleplass også der med et resultat på 810 poeng.

Vi minner om at alle resultater finnes på E&As resultatside.Bjørn Gulbrandsen, ledsager Hanne Lotte Finstad og Dot Elisabeth Bergh på åpningsseremonien i går.

Kriterier for uttak til internasjonale mesterskap vannski

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 24. Apr 2017

Det er satt opp retningslinjer for uttak og kostnadsdekning til internasjonale mesterskap.

Utøvere i +35-klassene, og utøvere til og med åpen klasse som kun har oppnådd B-kravene, må selv gi beskjed om de ønsker å delta. De må også betale alle utgifter selv og må forhåndsbetale utgiftene til startkontingent og evnt. trening til NVWF før vi sender påmelding. Disse beløpene er ikke refunderbare.
Norges lag på plass i Australia

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 23. Apr 2017


Neste uke begynner VM i vannski for funksjonshemmede i Australia. Norges deltagere er Dot Elisabeth Bergh og Bjørn Gulbrandsen. Ronny Kvislavangen er lagleder og Hanne Lotte Finstad er ledsager. Norge er også representert på funksjonærsiden da Ivar Fosse inngår i dommerpanelet.

Konkurransen arrangeres i Myuna Bay på østkysten, et stykke nord for Sydney. Selve konkurransen begynner torsdag 27. april. Den dagen er det kvalifiseringsrunde i slalåm for begge våre deltagere, i tillegg har Bjørn kvalifisering i trick. Både Dot og Bjørn har vært på plass i Australia for trening en ukes tid. De har valgt litt forskjellig oppladning i forkant. Her kommer en liten reiserapport fra Ronny som har vært med Bjørn på trening denne uken:

"Det nærmer seg nå slutten av Bjørns treningsuke i forkant av World Disabled Waterski Championship, Myuna Bay Australia.

Etter en litt usikker start har nå ting begynt å komme på plass. I starten var det nok litt uvant å kjøre på saltvann, men det virker nå å gå greit.

Det var nok også noen muskler som måtte vekkes til live etter vinterdvalen. Selve sjøen ligger ved et sportskompleks der alle deltagerne bor. Det er en ganske liten og veldig grunn sjø. Men vanntemperaturen er heldigvis en god del høyere enn i Norge, og ligger på rundt 22 grader.

På mandag slutter Dot og Hanne Lotte seg til oss her i Myuna Bay,

Kvalifiseringen starter på torsdag klokken 8 lokal tid, som er 8 timer foran Norge, og finalene starter på lørdag. "

Resultater og mer informasjon finnes her: www.iwwfed-ea.org/disabled/17IWWFD01/
Slalomclinic med Jodi Fisher

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 20. Apr 2017


Stavanger&Sandnes VSK arrangerer slalomclinic med Jodi Fisher 12-16. juni. For nærmere opplysninger og påmelding kontakt Espen Dale på eda@dnf.cc eller telefon 45230737
Dommerkurs avlyst

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 17. Apr 2017


Det nasjonale dommerkurset i vannski som var satt opp på Lillehammer til helgen er avlyst på grunn av manglende interesse. Dette er andre året på rad som dommerkurset avlyses. Hvis utviklingen fortsetter slik vil vi få problemer med å skaffe nok funksjonærer til å avvikle konkurransene våre i fremtiden. Vi håper derfor klubbene vil påvirke sine medlemmer til å melde seg på dommerkurs ved neste anledning.


Ungdomslekene 2017

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 7. Apr 2017

Vi deltar som vanlig på Ungdomslekene på Lillehammer sammen med en rekke andre idretter. I år blir Ungdomslekene arrangert i perioden 21.- 23. april. Denne gangen vil vi ikke ha wakeboardoppvisning i bassengene på Stampesletta, men ha stand inne i Håkons Hall. Mjøsklubbene våre, Lillehammer og Moelv, vil stå for den praktiske gjennomføringen. Les mer om ungdomslekene på http://www.ungdomslekene.no/
Husk å melde dere på kurs

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 28. Mar 2017

Ugle lærer.jpg

Husk å melde dere på nasjonalt dommerkurs og båtførerkurs


Nasjonalt dommerkurs vannski

NVWF inviterer til nasjonalt dommerkurs i vannski 22.-22. april 2017. Kurset arrangeres i klubbhuset til Lillehammer Vannskiklubb. Kurset starter kl 09.00 og vil holde på til ca kl 17.00 begge dager.

Pensummaterialet er på engelsk og kan med fordel leses på forhånd da det er knapp tid på kurset. På lørdag er det gjennomgang av reglene, samt innføring i trickdømming. Søndag starter med teorieksamen. Deretter blir det mer tricktrening og til slutt trickeksamen.

For de som ønsker å videreutdanne seg til kalkulator gjøres det oppmerksom på at nasjonalt dommerkurs med bestått teori og trickeksamen er kravet for å gå videre til kalkulatorutdanningen.

For de som vil videreutdanne seg til homologator er teorieksamen fra dommerkurset et krav for å avlegge homologatoreksamen.

Kurset egner seg også for de som ikke vil bli dommere, men kun vil lære mer om regelverket. De trenger selvfølgelig ikke ta eksamen.

Aldersgrense for å dømme på norske homologerte konkurranser er 16 år.

Kurset er gratis og forbundet sørger for en enkel lunsjservering.

Påmelding til heidi.brenna@gmail.com senest 16. april.


Nasjonalt båtførerkurs vannski

Kurset blir arrangert i dommertårnet på SIAP lørdag 29. april

Kurset starter kl 09.00 og vil vare til ca kl 13.30.

Eksamen kl. 13.30-15.00. Tidene er veiledende og kan bli justert i løpet av dagen.

Gjennomgang av teori og opplæring i Zero Off. 30 min lunch mellom 11.30-12.00.
Kurset avsluttes med en teoretisk eksamen. Etter bestått teorieksamen kan det avtales oppkjøring under en homologert konkurranse hvor en av kursholderne er sensorer. Kandidaten må kjøre både trick, slalåm og hopp. Når denne eksamenen er bestått blir man klassifisert som nasjonal båtfører og er da godkjent som båtsjåfør på homologerte konkurranser. Det er også mulig å kjøre opp i kun en gren. Aldersgrense for å kjøre opp til praktisk eksamen er 18 år.

Forelesere: Lars Ola Våltorp og Anders Foss

Kurset er gratis og forbundet sørger for en enkel lunsjservering.

Påmelding til larsola@vannski.info senest 22. april.
Husk å melde dere på kurs

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 28. Mar 2017

Vi minner om nasjonalt dommerkurs og båtførerkurs vannski. Husk påmelding før fristen går ut.


Nasjonalt dommerkurs vannski

NVWF inviterer til nasjonalt dommerkurs i vannski 22.-23. april 2017. Kurset arrangeres i klubbhuset til Lillehammer Vannskiklubb. Kurset starter kl 09.00 og vil holde på til ca kl 17.00 begge dager.

Pensummaterialet er på engelsk og kan med fordel leses på forhånd da det er knapp tid på kurset. På lørdag er det gjennomgang av reglene, samt innføring i trickdømming. Søndag starter med teorieksamen. Deretter blir det mer tricktrening og til slutt trickeksamen.

For de som ønsker å videreutdanne seg til kalkulator gjøres det oppmerksom på at nasjonalt dommerkurs med bestått teori og trickeksamen er kravet for å gå videre til kalkulatorutdanningen.

For de som vil videreutdanne seg til homologator er teorieksamen fra dommerkurset et krav for å avlegge homologatoreksamen.

Kurset egner seg også for de som ikke vil bli dommere, men kun vil lære mer om regelverket. De trenger selvfølgelig ikke ta eksamen.

Aldersgrense for å dømme på norske homologerte konkurranser er 16 år.

Kurset er gratis og forbundet sørger for en enkel lunsjservering.

Påmelding til heidi.brenna@gmail.com senest 16. april.


Nasjonalt båtførerkurs vannski

Kurset blir arrangert i dommertårnet på SIAP lørdag 29. april

Kurset starter kl 09.00 og vil vare til ca kl 13.30.

Eksamen kl. 13.30-15.00. Tidene er veiledende og kan bli justert i løpet av dagen.

Gjennomgang av teori og opplæring i Zero Off. 30 min lunch mellom 11.30-12.00.
Kurset avsluttes med en teoretisk eksamen. Etter bestått teorieksamen kan det avtales oppkjøring under en homologert konkurranse hvor en av kursholderne er sensorer. Kandidaten må kjøre både trick, slalåm og hopp. Når denne eksamenen er bestått blir man klassifisert som nasjonal båtfører og er da godkjent som båtsjåfør på homologerte konkurranser. Det er også mulig å kjøre opp i kun en gren. Aldersgrense for å kjøre opp til praktisk eksamen er 18 år.

Forelesere: Lars Ola Våltorp og Anders Foss

Kurset er gratis og forbundet sørger for en enkel lunsjservering.

Påmelding til larsola@vannski.info senest 22. april.
Elitetrening på OLT

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 21. Mar 2017

I går var nok en gang våre beste utøvere på en utfordrende trening med Charlotte Krohn på Olympiatoppen!

Etter en halv times teknikktrening fulgte i underkant av en times sirkeltrening hvor alle fikk kjørt seg skikkelig.

Det var full innsats og stort engasjement både før, under og etter trening.

Dagens deltagere var Bork Ower, Pernille Amalie Rise Eriksen, Lars Ola Våltorp, Stine Pedersen Lie og Lars Marthinsen (som fotograf)
Nordisk Ungdomsmesterskap på vannski

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 8. Mar 2017


Nå er det klart at det blir nordisk ungdomsmesterskap på vannski på Siap 15. og 16. juli 2017. Mesterskapet vil omfatte klassene U14, U17 og U21. Alle detaljene er ikke på plass enda, mer info vil komme etter hvert
Reisebrev fra Hip-Notics

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 8. Mar 2017


Reisebrev fra Jonas Sørli, Bork Ower og Ask Ower


18-25 Februar var vi på treningssamling på Hip-Notics kabelpark i Tyrkia. I tillegg til oss var også

Marie Kjos og Andreas Augustinius med på turen. Vi møtte også Andrian Syversen nede på Hip-

Notics.

Det at vi reiste flere sammen fra Norge gjorde at vi fikk bedre utbytte av turen både

treningsmessig og sosialt.

Vi ble henta på flyplassen i Tyrkia av Hip-Notics og kjørt til banen. Hip-Notics er en kabelpark der

vi både bor og spiser ved banen, dette gjør at all tid blir brukt til, trening, mat og sosialt samvær.

Dagene besto av frokost klokka 08:30 og banen åpnet klokka 09:00 det var lunsj fra klokka 13:00

-14:00 da var banen stengt. Banen var så åpen fra klokka 14:00 til 18:30 før middag ble servert

klokka 19:30.

Hip-Notics er en stor park som består av to store kabelbaner pluss to 2.0 baner. Det er mange

typer elementer på banene som byr på utfordringer for alle nivåer. Vi kjørte wakeboard mange

timer hver dag slik at vi har skaffet oss et bra utgangspunkt foran årets sesong.

Etter syv dager på Hip-Notics ble vi kjørt tilbake til flyplassen og turen hjem. Det var 7 dager fylt

med trening og sosialt samvær. Vi har hatt en veldig bra tur til Tyrkia med et bra treningsutbytte.

Vi gleder oss nå veldig til sesongstart i Norge og håper på ny Hip-Notics tur neste år.


Mvh,

Jonas, Bork og AskInvitasjon til dommer og båtførerkurs vannski

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 28. Feb 2017


Nasjonalt dommerkurs vannski

NVWF inviterer til nasjonalt dommerkurs i vannski 22.-23. april 2017. Kurset arrangeres i klubbhuset til Lillehammer Vannskiklubb. Kurset starter kl 09.00 og vil holde på til ca kl 17.00 begge dager.

Pensummaterialet er på engelsk og kan med fordel leses på forhånd da det er knapp tid på kurset. På lørdag er det gjennomgang av reglene, samt innføring i trickdømming. Søndag starter med teorieksamen. Deretter blir det mer tricktrening og til slutt trickeksamen.

For de som ønsker å videreutdanne seg til kalkulator gjøres det oppmerksom på at nasjonalt dommerkurs med bestått teori og trickeksamen er kravet for å gå videre til kalkulatorutdanningen.

For de som vil videreutdanne seg til homologator er teorieksamen fra dommerkurset et krav for å avlegge homologatoreksamen.

Kurset egner seg også for de som ikke vil bli dommere, men kun vil lære mer om regelverket. De trenger selvfølgelig ikke ta eksamen.

Aldersgrense for å dømme på norske homologerte konkurranser er 16 år.

Kurset er gratis og forbundet sørger for en enkel lunsjservering.

Påmelding til heidi.brenna@gmail.com senest 16. april.Nasjonalt båtførerkurs vannski

Kurset blir arrangert i dommertårnet på SIAP lørdag 29. april

Kurset starter kl 09.00 og vil vare til ca kl 13.30.

Eksamen kl. 13.30-15.00. Tidene er veiledende og kan bli justert i løpet av dagen.

Gjennomgang av teori og opplæring i Zero Off. 30 min lunch mellom 11.30-12.00.
Kurset avsluttes med en teoretisk eksamen. Etter bestått teorieksamen kan det avtales oppkjøring under en homologert konkurranse hvor en av kursholderne er sensorer. Kandidaten må kjøre både trick, slalåm og hopp. Når denne eksamenen er bestått blir man klassifisert som nasjonal båtfører og er da godkjent som båtsjåfør på homologerte konkurranser. Det er også mulig å kjøre opp i kun en gren. Aldersgrense for å kjøre opp til praktisk eksamen er 18 år.

Forelesere: Lars Ola Våltorp og Anders Foss

Kurset er gratis og forbundet sørger for en enkel lunsjservering.

Påmelding til larsola@vannski.info senest 22. april.
Ubemannet kontor

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 14. Feb 2017

På grunn av sykdom er kontoret for tiden ubemannet, men mailen blir sjekket hver dag. Ved saker som haster kan presidenten eller evnt. andre styremedlemmer kontaktes på telefon. Se kontaktinfo her.
Kurs i vår

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 13. Feb 2017

Forbundet vil som vanlig arrangere forskjellige kurs i vår under forutsetning av at det melder seg nok deltagere. Invitasjoner vil bli lagt ut her, og sendt ut til klubbene, så snart alle detaljer er på plass.


  • Nasjonalt dommerkurs vannski: Planlagt på Lillehammer 22.-23. april
  • Nasjonalt båtførerkurs vannski: Planlagt på SIAP 29. april
  • Trenerkurs vannski: Sted og dato ikke fastsatt enda
  • Dommerkurs wakeboard kabel: Ble avlyst i februar pga. lite deltagere, kan bli satt opp igjen i april.

Vi jobber også med tilbud til de som ønsker å gå videre med internasjonale funksjonæreksamener.
Nok en elitetrening på OLT

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 6. Feb 2017

Super gjeng på utfordrende trening med Charlotte i dag! Full innsats og stort engasjement både før, under og etter trening. Neste trening blir i mars!


Dagens deltagere var Bork Ower, Pernille Amalie Rise Eriksen, Magnus Jahnsen, Anders Foss og Lars Ola Våltorp.

Husk å løse lisens!

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 24. Jan 2017

Selv om sesongen ikke har startet enda kan det være lurt å løse lisens for 2017 allerede nå. Flere av dere reiser utenlands for å trene i løpet av vinteren og da bør lisensen være på plass (i tillegg til reiseforsikring). Lisensen gjelder også organisert trening som ikke foregår på vannet, som f.eks trening på OLT eller trening organisert av klubb eller krets.

Husk også at denne utvidede lisensen ikke bare er for de som starter i konkurranser.Den kan løses av alle som ønsker en bedre forsikringsdekning enn det grunnlisensen gir.

Her finner du opplysninger om hvordan du løser lisensen: http://www.vannski.no/p/12489/lisenser
Avlyst dommerkurs i wakeboard 11-12.februar

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 9. Jan 2017

Det planlagte dommerkurset 11-12.februar er dessverre avlyst pga. for få deltagere.

NVWF prøver derfor sette opp et nytt kurs under våren.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NVWF inviterer til nytt dommerkurs i wakeboard ved Ullevaal stadion 11-12.februar! :)


På kurset får du lære deg grunnleggende dommer- og kalkulatorkunnskaper, hvordan arrangere

konkurranser og generelt hvordan du selv kan bli en bedre konkurransekjører!


Kurset er beregnet for nye dommere og som forkunnskaper er det fint om du har grunnleggende

forståelse for wakeboard. Det blir gjennomgang av regelverk og praktisk bedømming etter video. De

nye kunnskapene settes på prøve siste dagen med en teoretisk og en praktisk prøve.

Kvalifikasjonene du kan oppnå er 1 star eller 2 star dommer/kalkulator. Da får du muligheten til å

sitte i dommerpanel under nasjonale konkurranser.


Pris: Gratis for klubbmedlemmer tilknyttet NVWF! Inkludert lunsj begge dagene.

Sted: Ullevaal Stadion

Når: 11-12. februar, med start kl.09.00

Påmelding: via mail til trudi.andersen@gmail.com innen 8. Februar (maks 12 deltagere)


Mer detaljert program kommer seinere!


Trenger du overnatting minner vi om sammarbeidsavtalen med Thon hotels :)


Mvh,

Trudi

Ugle lærer.jpg