Reisebrev fra Portugal

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 16. Okt 2018

I år som i fjor har 6 løpere fra Moelv og Slåstad byttet ut lave temperaturer og regn i Norge med sol og varme i Portugal. 

Vi møttes grytidlig lørdag morgen på Gardermoen og satte kursen mot Lisboa. Vi var fremme såpass tidlig at det var tid til en tur på vannet før middag under perfekte forhold. Familien Grendel hadde allerede vært hos Fransisco noen dager og skulle videre til Lisboa neste dag, men vi fikk litt tid sammen med dem under middagen og på kvelden.

Søndag morgen var vi på plass på arenaen og det ble flere turer på vannet. Fransisco reiste til Lisboa etter formiddagsøkten for å spise middag med kona (les: dra på fotballkamp for å se BenficaJ) slik at Marta var instruktør mens han var borte


Mandag og tirsdag fortsatte treningen. Det ble kjørt både slalom og trick og med Fransisco sin fokus på teknikk, ble det fremgang å spore for alle til tross for litt utfordrende forhold med vind.

Onsdag var det klart for oppholdets siste treningsrunder før vi avsluttet rundt lunsjtider og dro på shopping. Shoppingturen ble brått avbrutt for Knapkøien da Lars fikk melding om at det var på tide å sjekke inn da flyet deres snart skulle ta av (1 døgn tidligere enn antatt). Etter flere samtaler mellom flyselskapet og en litt over middels stresset Monica, fant de ut at de ikke rakk det. Etter å ha bestilt billetter til nytt fly neste morgen og litt vin til middagen senket roen seg over Coruche.

Bortsett fra dette var alle enige om at det hadde vært en flott tur med deilig vær (opp mot 30 grader hver dag) og mange fine treningsrunder. Takk til Fransisco for treningstips og annen hjelp i løpet av oppholdet.