Reisebrev fra Elitelaget wakeboards tur til Hip-Notics 18.-25. februar

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 9. Mar 2023

Endelig var den lange ventetiden over. Vi skulle igjen reise til Tyrkia og Hip-Notics Wakepark, som ligger ca 40 km utenfor Antalya. Pandemien hadde gjort dette umulig de 2 siste årene.

Med på turen var Lucas, Magnus, Elias, Håkon, Elisabeth og Sindre. Reiseledere var Rolf, Lene og Maria Kristine.

Vi landet sent på kvelden på flyplassen i Antalya på lørdagen 18 februar, hvor vi ble hentet av Hip-Notics egen sjåfør. Samtidig med oss landet også det Italienske landslaget med bla.a Dagostini og Tittarelli i spissen.

Neste dag våknet vi opp fulle av forventning til endelig å få kjøre på Hip-Notics igjen, og vi kjørte hele dagen og storkoste oss. Været var helt fantastisk på hele turen, sol og varmt, over 20 grader i solen hver dag. Jacussien ble flittig brukt i pausene, for vannet var jo litt kaldt tross alt.  Vi måtte ta det litt mer med ro de neste dagene, og da ble det enda mer Jaccusi i pausene. Det var mange støle og slitne kropper etter den første lange dagen, og vi måtte jo være i form til Liam Peacock kom.


Tilfeldigvis så viste det seg nemlig at Liam Peacock også skulle til Hip-Notics samtidig med oss, og vi fikk da 3 dager med 2 timers økter med Liam som trener. Dette var kjempegøy, vi lærte masse.

Onsdagen hadde vi to timer med kickertrening. Torsdag hadde vi to timer med rails, og litt kicker, og fredag var det to timer med airtrics. Vi fikk til veldig mye, og falt litt, men ingen slo seg. 😊

En stor takk til David og resten av Wakeboardgjengen i NVWF som organiserte treningene med Liam😊

Bordtennisbordet var det dessverre ikke lenger plass til i spisesalen, men til erstatning var det kommet et fotball-bord i hjørnet. Der spilte vi mye om kveldene sammen med de andre Wakeboarderne, og det var for det meste det Italienske laget.

Noen av kveldene spilte vi også med en av kokkene der. Han var skikkelig god, nærmest en Christiano Ronaldo, og helt umulig å slå.

Tusen takk til Rolf, Lene og Maria Kristine for at dere tok oss med på denne turen. Vi er kjempemotivert for videre trening, og gleder oss til sesongen.

 

Hilsen Lucas, Magnus, Elias, Håkon, Elisabeth og Sindre


Red.anm: Det ligger mange flere bilder ute i eget album på Bildegalleriet.