Fantastisk oppmøte og stemning på årets siste delfincup

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 17. Aug 2015
Det ble i går satt ny norgesrekord i antall deltagere på delfincup i vannski. Hele 38 barn og ungdom stilte opp for å stå slalom og trick i det nydelige sommerværet på SIAP.

Slåstad vannskiklubb hadde lagt alt til rette for en drømmedag for vannskiinteresserte familier med slalom på sjø 1 og trick på sjø 2. Alle fikk lunsj, is og brus i tillegg til flotte premier.

Spesielt hyggelig var det å se alle de nye fjesene som var med på sin første delfincup og sitt første møte med deltagere fra andre klubber. Lillehammer vannskiklubb stilte blant annet med hele 8 deltagere som alle var med for første gang. Også fra Ullensaker og Asker og Bærum stilte det nye vannskitalenter på rekke og rad.

Talentene var mange og de gode prestasjonene lot ikke vente på seg. Med denne rekrutteringen ser det lyst ut for vannskisporten i årene fremover.

Dette var årets fjerde og siste delfincup, men konkurransesongen er enda ikke over. Neste helg er det slalomcup og Enebakk Open på Mjærvann og 2 dager etter er det finale i årets tirsdagscup. I tillegg arrangeres NVWF Open i Enebakk om noen uker. Alle som er 11 år eller eldre kan delta.

Se flere flotte bilder fra delfincupen i billedgalleriet

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.