God norsk innsats i Scandinavian Youth Championship

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 17. Jul 2017

I helgen ble det første nordiske (Skandinaviske) vannskimesterskapet på nesten 10 år gjennomført på SIAP med Slåstad VSK som arrangør. Konkurransen startet i godt sommervær med strålende sol på lørdag. Dette ble en lang dag da vi valgte å kjøre begge rundene med hopp på lørdag siden det var meldt store mengder regn på søndag.

Norge har et ungt og uerfarent lag. For de fleste var det første gang de konkurrerte mot deltagere fra andre land. Det ble likevel flere medaljer og personlige rekorder til våre deltagere. Eline Elgesem Vang fra Kvelde VSK satte også ny norgesrekord i hopp for jenter U14 med 14,1, meter.  Eline forsynte seg godt av medaljene med sølv i slalom og trick og gull i hopp og overall.

Nicoline Sandberg fra Ullensaker VSK tangerte sin personlige rekord i slalom med 1,00/55/16 og tok gullmedaljen foran Eline. 

I klassen U14 gutter tok Trym Stokke fra Skien VSK bronse i slalom med 3,00/55/18,25, han fikk også bronsemedalje i trick. I hopp var det Sondre Stalheim fra Slåstad VSK som tok bronsen med et hopp på 18,8 meter. Sondre fikk også sølv i overall.

Vi hadde flere deltagere i U17 gutter klassen, men til tross for flere gode resultater holdt det ikke til medaljer her.

I U21 damer kjørte Pernille Eriksen fra Kvelde VSK ny PB med 2,00/55/14,25 begge dagene. Det holdt til en flott sølvmedalje. Det ble sølv i hopp også og bronse i trick. Innsatsen ble kronet med en gullmedalje i overall.

Arrangementet ble veldig vellykket. Konkurransen fløt godt og det sosiale ble også godt ivaretatt med et grillparty for alle deltagere, familie og funksjonærer på kvelden. Vi håper at nordisk igjen blir en årlig tradisjon og at vi sees igjen i Finland neste år.

For flere bilder se http://www.vannski.no/gallery/...Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.