Eline`s reisebrev fra Chile

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 14. Jan 2019

Et bilde som inneholder vann, utendørs, himmel, tre

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Vi har kommet oss trygt hjem fra Chile, etter et ganske langt opphold i varmen. Man kan jo si at det eneste solen ga meg var soleksem og hetetokter, mens de andre fikk den fargen jeg lengtet etter. Selv om fargen aldri kom og håret aldri ble lyst, var det tross alt en fin tur. Mamma og jeg fikk trent noen turer på Chacabuco før mesterskapet startet. Mange turer med slalåm og trick førte til et nytt trick, tusen fall, støl kropp og en meget fornøyd jente. 

Et bilde som inneholder gress, utendørs, himmel, tre

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Mesterskapet var i gang….., utrolig nok, egentlig! Jeg syns det var rart at noen i det hele tatt visste at VM hadde startet. Lite informasjon på arenaen. Nå ventet en VM-uke på arenaen for å se på alle de hundrede vannskiløperne, der de fleste var fra USA. Chilenerne hadde i tillegg glemt at dette var et verdensmesterskap og ikke et nasjonalt, så all snakkingen foregikk på spansk. Jeg så mye bra kjøring både fra utlandet og fra våre egne! 

Stemninga var på topp hele uka! Vi heiet, ropte og direktesendinger ble som vanlig delt på face book. Selv om jeg er langt ifra gjennomsnittsalderen til hele team Norway, hadde jeg det hyggelig og følte jeg sklei rett inn i de voksne samtalene (not). For all del, jeg hadde det topp.

Et bilde som inneholder person, sitter, utendørs, gress

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Frokosten på det første hotellet vi bodde på var super (i hvert fall for meg) med chips, gryn og frukt hver dag i en og en halv uke ....

Maten i nærområdet smakte noen ganger fantastisk og andre ikke like bra, spesielt da vi havnet midt oppi et horestrøk (som satte preg på det måltidet…for å si det sånn).

Dagene på arenaen gikk og tiden for at vi skulle på våre egne eventyr kunne starte. Ferien startet med en dag på arenaen men så videre på en lang tur opp i Andesfjellet for å bade i varme kilder. Turen skulle ta ca. fire timer (ifølge pappa da), men det endte opp med en dagstur. Du kan vel si at stemninga i bilen ikke var helt på topp da vi ikke hadde spist på lenge, og pappa tok oss med på en grusvei midt i nowhere. 

Et bilde som inneholder natur

Beskrivelse som er generert med høy visshet

Vi kom oss opp til de varme kildene til slutt, og turen toppet seg da vi bestemte oss for å spise på en restaurant langs veien. Vi bestilte ikke noe fra menyen, utenom drikke. Vi fikk krangla oss til en egendesignet burger og en Cæsarsalat som kokken egentlig aldri hadde lagd før. 

Vi dro noen dager senere til en by som het San Antonio. Der var vi maks ti minutter, før turen gikk tilbake til Santiago igjen. En bortkastet dag for å si det sånn, og jeg har aldri vært på et så ekkelt toalett før....

På Chileturen rakk jeg blant annet å se tre sesonger av Grey`s Anatomy, PRØVD å sole meg, stått mye på ski og for samvittigheten sin skyld gjort litt lekser. Et bilde som inneholder himmel, utendørs, person, gjerde

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet

Sorry for sykt tregt reise brev fra min side, men fordi jeg ikke er voksen enda har jeg lov til å legge litt skyld på foreldrene mine også. 

Takk for turen!

Et bilde som inneholder tre, utendørs, bakke, himmel

Beskrivelse som er generert med svært høy visshet


Hilsen Eline


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.