Reisebrev fra Mexico

Postet av Norges Vannski- og Wakeboard Forbund den 17. Nov 2016

Reisebrev fra Nora Andersen:

03. november reiste jeg til Mexico for å kjøre IWWF VM. Det er en lang reise, så etter 15 timer kom jeg endelig fram til Mexico City.

Det var tidlig opp dagen etter for å kjøre trening. Og selv om jeg var ganske jetlagged fra den lange reisen gjorde det ingenting. Det var gode forhold, og det var deilig å komme seg ut på vannet igjen. Banen er ikke så veldig stor, bare rundt 400 meter. Det var tre rails og to mellomstore kickers. Jeg kom til finalen i wakeskate junior ladies, som ble avholdt 8. november. Jeg endte opp på en 6. plass her, var litt skuffet over min egen kjøring. Men det var uansett veldig å kjøre med de andre jentene. Vinneren var en vanvittig flink 11-åring fra Spania, så det var kult at seieren gikk til henne.

Dagen etter var det trening igjen for Open-klassene. Her var det veldig høyt nivå. Kult å se at det er flere jenter som stepper opp. Jeg klarte ikke å kvalifisere meg til finalen, selv om jeg gjennomførte runnet mitt. Så da var det å kjøre LCQ. I LCQ har man bare et run, så da var det vinn eller forsvinn. Jeg visste at om jeg skulle klare å komme meg videre måtte jeg kjøre mitt aller beste. Jeg hadde altså ingenting å tape. Jeg prøvde derfor å dra på så mye som mulig, men lyktes ikke med det. Det var uansett veldig gøy å kjøre med disse jentene. I treningen fikk jeg en del hjelp av Zuzana Vrablova fra Slovakia som vant hele konkurransen. Veldig kult og inspirerende å se henne kjøre.

Etter ti dager i Mexico gikk turen hjemover. Det var ti dager fylt med trening og taco. Har hatt det veldig bra, selv om jeg savnet resten av de norske der nede. Gleder meg allerede veldig til sesongen i Norge starter igjen.

mvh
Nora