To nye norgesrekorder satt i helgen!

Postet av Stephen Smithurst den 10. Aug 2020

Det er ikke bare på vannskiarenaen på SIAP at det settes rekorder.  Enebakk Vannskiklubb sin arena på Mjærvann er også en flott arena for dette!  Klubben arrangerte to konkurranser i helgen som var.  Enebakk Open lørdag 8. august og Dr. Oetker Cup søndag 9. august.

Eline Elgesem Vang fra Kvelde Vannskiklubb fortsatte der hun slapp etter torsdagens Slåstad Jump. Lørdag økte hun sin eksisterende norgesrekord i hopp med 1,1 meter.  Den nye norgesrekorden i U-17 klassen jenter lyder på 26,8 meter.

Nora Handegaard fra Ullensaker Vannskiklubb ville ikke være noe dårligere, og satte søndag ny norsk rekord i slalåm i U-14 klassen jenter. Hun kjørte to bøyer bedre enn den eksisterende rekorden tilhørende Emma Christine Kvisla fra Slåstad Vannskiklubb.
Den nye norgesrekorden tilhørende Nora lyder på 4,00/52/14,25.
For de som ikke kjenner til vannski scoringen i slalåm, betyr dette at Nora passerte 4 bøyer med linelengde på 14,25 meter. Båtens fart var da på 52 km/t.

Vi gratulerer Nora og Eline med deres nye norgesrekorder!

Det var to flotte dager med konkurranser, og vi takker arrangøren Enebakk Vannskiklubb for å ha lagt forholdene til rette for alle deltakere og funksjonærer.

Fullstendige resultater finnes her:

Enebakk Open - lørdag 8. august

Dr. Oetker Cup - søndag 9. august


Eline Elgesem Vang (foto: Kvelde VSK)                             Nora Handegaard (foto: Ullensaker VSK)


0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline