Klubbaktiviteter

Postet av Stephen Smithurst den 31. Aug 2020

Vi har mottatt flere rapporter fra klubbene i det siste, og her legger vi ut et par aktiviteter som har blitt avholdt den siste tiden.

Fra Ullensaker Vannskiklubb kommer denne:

Med utgangspunkt i Jenter tilknyttet Ull/Kisa Håndball født i 2007, ble det Søndag 16. August gjennomført en vannski og rekrutteringssamling på Haugnesodden. Hele 22 jenter i alderen 13 år der kun 2 hadde stått før, fikk veiledning til å mestre det grunnleggende og samtidig skape en trygget rund vannsporten. Mestringsfølelsen var enorm og gleden tilsvarende. Flere gav uttrykk for at de vil komme igjen.  
Covid 19 medførte behov for særskilte prosedyrer ved bruk av felles utstyr. Gjennom å dele gruppen i 2 ble antallsbegrensninger ivaretatt og rens av utstyr før/etter og ved byte av grupper ble gjennomført. Lørdag 29. august avholdt Neglespretten Wakeboard og Barfotklubb en regional samling på Seaside Cablepark, Hamar med 10 deltakere:

Vi startet opp kl 10 og de som deltok måtte overtales til å gi seg kl 18. Det var lek på vannet og nye triks. Are Lund hva med og ga tips til de som ville øve på air tricks. Dagen var full av latter og glede og alle gleder seg til neste år.
 


0 Kommentar

Kommentarer

Kommentarfelt er stengt

Levert av IdrettenOnline