Rekruttlagssamling 11.-12. juni

Postet av Stephen Smithurst den 14. Jun 2021

Endelig fikk rekruttlaget mulighet til å samles til fysisk samling på vann. Vi skulle vært i gang allerede 25.april, men forholdene har gjort at vi har måtte vente.
6 av 7 løpere deltok, men skader gjorde at ikke alle kunne stå. Vi ønsker fortsatt å rose de skadede løperne som ser viktigheten av å kunne være en del av laget på land, og delta på den sosiale delen av samlingen. Slik bygger vi lag!
 Frafall av løpere på vann gjorde at vi også kunne hente inn en løper på hospitering. Sent torsdag kveld fikk Charlotte Black fra Enebakk tilbud om å være med på samlingen. 

Det ble kjørt både slalåm og hopp i sjø 1 fredag kveld, etterfulgt av pizza og sosialt samvær. Dessverre måtte vi også en liten tur på legevakten med en løper som var litt uheldig, men heldigvis hadde det gått bra denne gangen. Litt ro og hvile så er han snart tilbake på vannet.

Etter en natt i telt, 10 000 mygg, mer eller mindre søvn og nye vennskap var vi igjen klare til trick i sjø 2 lørdag. Det var mer enn nok tid på vann så alle fikk kjørt så mye de orket.

Takk til Slåstad vannskiklubb for utlån av arenaen, Knut Einar Kvisla for lån av telt og Marius Stalheim som båtsjåfør på denne samlingen. 

Vi gleder oss til neste samling og håper løperne snart får kjøre konkurranser igjen!


For rekruttlaget
Petter Wigdel og Monika Stalheim