Årets nominasjoner til tinget 2021

Postet av Stephen Smithurst den 27. Sep 2021

Som tidligere år, vil det også i år bli kåret en rekke vinnere til "Årets...." priser i forbindelse med tinget 23. oktober.  For å få dette til, trenger vi å få inn nominasjoner fra dere der ute.
Fristen for å nominere settes til fredag 8. oktober.

Klikk her for å komme til skjemaet for nominasjoner


Følgende klasser kan det nomineres til i år:

Årets gjennombrudd
Prisen tildeles den utøveren som har gjort det mest imponerende sportslige gjennombruddet på internasjonal eller nasjonal arena det siste året.

Årets forbilde
Prisen tildeles en enkeltutøver som har representert idretten på en spesielt forbilledlig måte. Vinneren skal i utgangspunktet preges av fair play i praksis, samt formidle gode holdninger til barn og unge gjennom sin idrettsutøvelse og opptreden på og utenfor arenaen.

Årets utøver
Prisen tildeles den utøveren som, etter juryens vurdering, har stått for den fremste prestasjonen/resultatet (ev. flere) i året som gikk.

Årets oldis
Prisen tildeles en enkeltutøver i den eldre garde, dvs. i klassene over +30 for wakeboard og +35 for vannski, som har prestert ekstra godt i året som gikk.

Årets ildsjel
Prisen tildeles den som fortjener en oppmerksomhet for sitt frivillige arbeid for sporten vår.

Årets funksjonær
Prisen tildeles den som fortjener en oppmerksomhet for sitt engasjement som funksjonær i år.

Årets miljøbygger
Prisen tildeles den personen som gjennom sitt vesen og holdninger har bidratt til å skape et positivt miljø i og rundt klubben i år.

Årets klubb instagramkonto
Prisen tildeles den klubbkontoen, som etter juryens vurdering har vært mest aktiv og hatt de beste bildene/filmene og tekstene for å gi en positiv vinkling på idretten vår.