Ildsjel igjennom 60 år

Postet av Stephen Smithurst den 27. Okt 2021

I anledning av at Norges Vannski- og Wakeboard Forbund er 60 år i år, ønsket forbundsstyret å gjøre stas på tidligere utøvere og ildsjeler.

Våre klubber ble bedt om å komme med nominasjon av en person i klubben som de mente har gjort en innsats utenom det vanlige i klubben.
Forbundet mottok nominasjoner fra ni av klubbene, der bl.a. en av nominasjonene var for et to-spann i klubben som man ikke kunne splitte opp.

Alle de ti nominerte personene ble invitert til å delta på jubileumsmiddagen og gjerne også overvære forumet og tinget tidligere på dagen.
På dagen deltok åtte av de ti, mens de to siste var bortreist på dagen.  Dessverre måtte to av de som deltok på forumet og tinget også reise og kunne ikke overvære middagen.  Men vi var svært glade for at de siste seks nominerte deltok på kvelden.

De nominerte til Ildsjel igjennom 60 år var følgende:

Audun Lilleberg (Svorken VSK)
David Smith (Sauherad IL wakeboard)
Espen Dale (Stavanger og Sandnes VSK)
Hans Olaf Elgesem (Kvelde VSK)
Martin Bursell Nilsen (GUI Sportsklubb vannsport)
Ole og Åge Vangen (Slåstad VSK)
Roy Sunde Olsen (Enebakk VSK)
Tobben Mærde (Neglespretten W og BFK)
Egil Furre (Arendal WBK)


Lars A. Marthinsen, president i NVWF, foretok en presentasjon av alle de nominerte der de fikk komme opp og motta blomster, før selve kåringen av vinnerne ble foretatt.

På wakeboard ble David Smith fra Sauherad IL wakeboard kåret som Ildsjel igjennom 60 år, mens på vannskisiden var det brødrene Ole og Åge Vangen fra Slåstad VSK som ble utropt som vinnere.

Norges Vannski- og Wakeboard Forbund takker klubbene for deres nominasjoner av ildsjeler, og gratulerer de som ble nominert og de som vant.
Dere ti har alle gjort en utrolig flott innsats for deres klubber og forbundet igjennom mange år, og vi takker dere for deres innsats!


De nominerte for vannski:
fra venstre: Åge Vangen (Slåstad), Hans Olaf Elgesem (Kvelde), Espen Dale
(Stavanger og Sandnes), Audun Lilleberg (Svorken) og Ole Vangen (Slåstad)


 Ildsjel bordet

 David Smith, vinner av Ildsjel igjennom 60 år wakeboard

 Åge og Ole Vangen, vinnere av Ildsjel igjennom 60 år vannski
(foto: Slåstad VSK)