Reisebrev fra Lunar Cable Park

Postet av Stephen Smithurst den 18. Nov 2021

8 oktober var det endelig høstferie, og sol og varme fristet. Jeg hadde hørt mye fint om Lunar Cable Park, så jeg pakket brett og annet utstyr og satte turen mot Spania.

Lunar Cable Park er i Regionen Andalucia, nærmere bestemt mellom Malaga og Alicante. Bilturen fra Malaga tok 3 timer, fra Alicante er turen ca. en time kortere.

Parken er bygget i en demning. Den har 5 tårn, er 600m lang, har 12 elementer i varierende størrelser/utforminger og det er plass til 8 kjørere. Langs langsidene er det veg, langs kortsidene flytebrygger. I tillegg til den store banen er det også en 2.0 bane man kan leie.  

Lunar Cable Park har pr. nå ikke utleie av rom til overnatting, men det er flere hotell innen en radius på 5-15 minutters kjøring. Det var flere som overnattet i bobiler og telt på parkens område.

Klimaet i denne regionen gjør at man kan kjøre wakeboard i godt være gjennom store deler av året. Området er det eneste stedet i Europa som karakteriseres som ørken. I de ti dagene jeg var der lå temperaturen på 26-28 grader i skyggen midt på dagen.

Parken får god omtale av mange. I tillegg til lokale utøvere, kjørte jeg sammen med bl.a. dansker, tyskere og tsjekkere. Jeg hadde fine dager, med mye god trening både på den store banen og 2.0’en.
 Dette var en utrolig flott park som jeg kan anbefale på det varmeste. Jeg kommer garantert til å dra tilbake hit.

Hilsen Petter Sunde Bakken