Samling ungdomslaget vannski 27. februar

Postet av Stephen Smithurst den 28. Feb 2022

Søndag 27. februar var ungdomslaget samlet på Kongsvinger tennisklubb. Vi hadde først en introduksjon og teknisk økt på 2 timer før vi avsluttet med 1 time med turneringsspill. Vi hadde med oss profesjonell instruktør i Andrea Camoletto fra Kongsvinger tennisklubb som ga god og kyndig veiledning slik at alle opplevde mestring. Baller havnet både i taket og på tribunen, men ungdommene viste god utvikling og innsats gjennom økten. Turneringsspillet ble avsluttet med en finale mellom Nicolai og Kaja hvor sistnevnte dro i land seieren. Herlig innsats av alle. Tusen takk til Andrea som med sin ro og tålmodighet ga oss en flott økt!

                

Vi har i år introdusert en konkurranse som vi har kalt Ungdomslagets Mester 2022. Denne er basert på konseptet fra Mesternes Mester. Ungdommene skal på samlinger gjennom hele året konkurrere i 15 ulike øvelser både individuelt og på lag i temaene fokus og strategi, styrke og kondisjon samt lagånd og samarbeid før vi til slutt kårer vinneren av årets sesong. 

De første to øvelsene ble gjennomført på denne samlingen. Det var en litt spent gjeng som ventet på hva de ville møte. Det hørtes ut som mange fryktet både 90 graderen og de hardeste øktene, men vi hadde valgt å starte med de litt snillere øvelsene «På klokka» og «Memorering».

I øvelsen « På klokka» skal deltakerne holde en ball rett ut fra kroppen. Her gjelder det å slippe ballen nærmest mulig 3 minutter og tidsdifferansen avgjør plasseringen du får. 

Det var ulike strategier for å holde tellingen, og stillheten tydet på at dette ble tatt på største alvor. Vinnertiden er også så utrolig at tidtakeren nesten ikke klarte å holde masken da Vemund Viker slapp sin ball på tiden 2 min og 59 sekunder. Gratulerer med en velfortjent seier i øvelsen!

            


I øvelsen memorering ble utøverne delt inn i 4 lag som ble plassert i hvert sitt hjørne i hallen. Herfra skulle de vekselsvis løpe inn mot midten der de skulle snu kort og finne par. Uten par ble det en strafferunde før du kunne løpe tilbake å veksle. Det ble gått ut i et forrykende tempo og igjen var det ingenting å utsette på innsatsen. Haakon kvittet seg tidlig med t-skjorten og viste en fantastisk innsats for sitt lag. Vinnerlaget til slutt ble Ingela, Selma og Sofie. De jobbet jevnt og godt og tok seieren knepent for de to neste på lista med ett par mer. 

 

 På sammenlagtlisten etter to øvelser er det Vemund som leder foran Kaja på andre plass og Ingela på tredje. Det er jevnt å her kan listen fort snus på hodet i de neste øvelsene.

Etter tre timer i tennishallen dro vi ut og spiste en velfortjent lunsj. Der gikk vi gjennom alle dagens resulteter og Vemund fikk et fortjent kakestykke som dagens sammenlagtvinner.

 

Det var godt å endelig kunne gjennomføre en fysisk samling igjen. Vi er også glade for at vi kunne invitere med oss noen hospitanter. Denne gangen fikk Sivert og Martin fra Slåstad VSK og Selma fra Moelv VSK være med oss. Anniken fra Moelv VSK og Sigrid fra Lillehammer VSK var også invitert, men hadde ikke anledning til å være med denne gangen.

Takk til alle utøvere og hospitanter for deres herlige innsats og humør. Det er lett å tilrettelegge for en så disiplinert gjeng. Takk til Kongsvinger tennisklubb for lån av anlegget og til Andrea Camoletto for sin innsats. Til slutt en takk til NVWF som gir oss muligheten til å legge forholdene til rette for disse ivrige ungdommene.

 

For ungdomslaget
Monica og Monika 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.