NVWF søker wakeboardere til arb.gruppen for trenerutdanning

Postet av Stephen Smithurst den 11. Mar 2022

Norges Vannski- og Wakeboard Forbund jobber med å oppdatere forbundets Trener 1 kurs til å omfatte både vannski og wakeboard.

Det ble satt i gang en arbeidsgruppe bestående av personer fra begge grenene, men nå har det dessverre blitt slik at de to fra wakeboard ikke lenger har tid eller mulighet til å være med videre.

Kursmalen som arbeidsgruppen har jobbet med, er godkjent fra NIF sin side.
Jobben nå er å få bygd opp modulen som går på det vannski- og wakeboardtekniske delene.
Her er det tenkt at disse modulen både skal være papirbasert og som e-læring.

Til å ta dette arbeidet videre, trenger vi personer fra wakeboardmiljøet som kunne tenke seg å være med i arbeidsgruppen og utvikle en ferdig Trener 1 utdanning.

Om du har trenerkurs eller – erfaring fra andre idretter er det en fordel, men ikke krav.
Det viktigste er å beherske wakeboardkjøring på et godt øvet nivå, for å kunne vite hva som kreves ift. trening og det å kunne vise, forklare og lære bort dette til utøvere.

Møtene i arbeidsgruppen har foregått på Teams, men for å komme videre med denne siste og svært viktige delen av utdanningen er tanken å få avholdt en fysisk workshop (eller to).

Skulle du være interessert i å være med her eller har spørsmål ang jobben, ta da kontakt med forbundskontoret: Stephen Smithurst, telefon 21029870, e-post office@vannski.no

 Hører vi fra deg??