Reisebrev fra treningstur til London

Postet av Stephen Smithurst den 24. Jul 2022

De dro for å lære og kom hjem med to førsteplasser og en tredjeplass.

10. juli dro Lukas, Elias, Haakon, Magnus og Elisabeth til London for å trene, lære og å delta i WWA sin konkurranse på Liquid Leisure. Vi gledet oss veldig til å se på de store utøverne, hvordan de kjørte og hvordan de la opp hele konkurransen for seg selv, oppvarming, mindset, run, kjøring og motivasjon.

Martin Bursell Nilsen stilte som trener og lagleder, han var alltid på plass som inspirator og motivator. Han en engasjert lagleder og tok seg godt av alle utøverne.

Foreldre og søskengjengen var også fin å ha med. De var positive og flinke til å heie.

De første dagene deltok vi på treningene som var satt opp. Dette var litt kaos, mye måtte gjøres på kort tid. Banen var helt ny for oss, tårnene var lavere, og det var mange flere store elementer som vi ikke har forsøkt tidligere. Elementene var svære i forhold til det vi er vant til, men det var veldig gøy.

Det var veldig gøy å treffe igjen Liam Peacock. Han forsøkte etter beste evne å veilede på en av treningene, men det gikk med mye tid til å stå i kø.

Vi møtte mange Pro utøvere, som Joe Battleday, Daniel Grant, Lioc Deschaux, Enzo Asseraf. De satte mange forskjellige og spennende runs, og alle satte masse kule triks.

Torsdag startet konkurransene Qualification amatør bøys 14-18 år. Alle våre utøvere sto runnet sitt, og vi var utrolig imponert over prestasjonene til alle utøverne. Haakon og Magnus kom videre til semifinale. Haakon kom videre til finale.

Hele laget jublet da Haakon vant finalen, vi gratulerer Haakon Aamodt med førsteplass i VM i Wakeboard.

I jenteklassen amatør junior 14.18 år stilte Elisabeth Røyneberg. Hun hadde et flott run i forsøket, og kom seg til finale. I finalen kjørte hun utrolig bra, og landet runnet sitt.

Vi gratulerer Elisabeth med 3. plass i VM i sin klasse.

Magnus kjørte Wakeskate i amatørklassen alle aldre. Han gikk også helt til topps i sin klasse, og tok med første premie hjem. Gratulerer fra gjengen.

Alt i alt vil vi si at turen har vært inspirerende og motiverende, vi har hatt en fantastisk tur til London.


Elias og Lucas skrev dette mens de drakk opp sjokolademelken til Magnus.