Rapport ungdomslaget vannskis samling Storfjorden 2.-4. august

Postet av Stephen Smithurst den 11. Aug 2022

Ungdomslagets samling til Storfjorden

 

2. – 4. august var ungdomslaget på samling til Storfjorden. Vi ble møtt av en strålende Lars Andreas Marthinsen som lot oss få disponere han og Henrik Foss sitt private anlegg til samlingen. Foran oss lå noen dager i et vannskiparadis og en mulighet som vi er veldig takknemlige for å ha fått. 

Vi var raskt i gang på vann og gjennom alle dagene gikk båten fra tidlig morgen til sen kveld. Forholdene var litt utfordrende, men det skal jo også trenes på. Thea Caroline Granhus fra openlaget var med oss på samlingen, og uansett vær satt hun i båten og ga gode tips til alle sammen. En utrolig hjelp for oss i videre utvikling av utøverne, og en stor takk til Thea som ikke lot litt ruskete vær påvirke humøret og coachingen. 

Flere valgte også å ta frem trickskien når vi hadde så mye muligheter på vann. Det er krevende, men vi ser fremgang og har stor tro på en bedring av egne resultater i tiden fremover. 

Tiden på land ble for så vidt i stor grad også tilbragt i vann. En deilig badestamp ga rom for både rekreasjon av slitne kropper og sterkere sosial tilknytning. Etter avsluttet treningsdag samlet vi oss til felles middag, kortspill og hyggelig samvær i hytta. 

Vi rakk også å fullføre en hjernetrimsøvelse i Ungdomslagets mester. Her var til slutt Kaja som gikk av med seieren foran Marius, Agathe og Vemund. Det nærmer seg slutten på konkurransen og det blir spennende å se hvem som til slutt går av med tittelen Ungdomslagets mester 2022.

Vi takker Larsan og Henrik for utlån av anlegget, Thea for flott hjelp med teknisk trening og innspill til alle utøverne og Mariann Kjølnes som var med å bidro både på land og i vann. Tusen takk også til Byggtorget og Odal innkjøpslag som støttet oss med midler til denne samlingen og til NVWF for deres satsning på ungdomsidretten.