Rapport fra samling "livslang idrett"

Postet av Stephen Smithurst den 26. Sep 2022

Samling «livslang idrett»

NVWF ønsker å stimulere til livslang idrettsglede, og at flest mulig fortsetter lengst mulig, uavhengig av alder, ambisjoner og ferdighetsnivå. Dette er en del av forbundets strategiplan og handlingsplan for perioden. Det er derfor svært gledelig at vi nå fikk avholdt en samling for utøvere i klassene +35 og oppover. Responsen lot ikke vente på seg og lørdag 24.9 kom en gjeng entusiastiske og ivrige utøvere til Siap på samling.

         

Det var utøvere fra seks ulike klubber og flere årsklasser representert, og at man også tar turen fra Stavanger og Sandnes vannskiklubb viser hvor etterlengtet tiltaket har vært. Manne stilte som coach for gjengen, og selv om dette er veldig erfarne utøvere ble kyndige tips verdsatt. 

   

     

 

 

Om man er ung eller noe eldre er gleden og dynamikken den samme. Det diskuteres utstyr og detaljer som du må være en del av miljøet for å forstå, gamle minner deles og nye minner skapes. Gleden av å være samlet er like stor. Etter aktiviteten på vann samlet vi oss til sosialt samvær med god mat i dommertårnet hvor gode og konstruktive planer for utvikling i fremtiden ble diskutert. 

Vi hadde en fantastisk dag, og at dette er viktig for idretten vår er det ingen tvil om. Tusen takk til Manne for coaching, til Trym og Haakon som stilte som båtførere, og ikke minst til utøverne som gjorde dette til akkurat den samlingen som vi ønsket!

For NVWF

Monica og Monika