Digital samling NVWF Ungdomslaget vannski - 23.november

Postet av Stephen Smithurst den 24. Nov 2022


Ungdomslaget 2023 hadde sin første samling 23.11.22. Samlingen ble avholdt digitalt. Utøverne fikk litt informasjon om laget og planer for sesongen samt hvilke krav og forventninger som settes til de. Tradisjonen tro laget vi også i år en ordsky som beskriver utøverne på årets lag sine forventninger til å tilhøre ungdomslaget. Fine ord som vi skal ha med oss gjennom hele sesongen.

For å kunne ha det morsomt på vann når det igjen blir varmere i været blir fokuset gjennom vinteren å trene god kjernemuskulatur slik at man er godt rustet mot våren. Vi gikk igjennom aktivitetsregistrering og Olympiatoppens digitale treningsdagbok som vil være gode verktøy for utøverne.

Noe av tiden brukte vi også til å gå igjennom treningsturen laget skal på i påsken 2023. Dette blir vårt store felles prosjekt gjennom vinteren og vi skal jobbe sammen for å redusere kostnadene ved en slik tur. Det ligger mye verdi i å arbeide mot et felles mål og glede seg sammen over det som skal komme. Vi gleder oss til Italia i 2023!

 

Avslutningsvis gjorde vi en øvelse i negativ brainstorming. Utøverne beskrev sin verste samling i stikkord. Deretter brukte vi stikkordene, snudde de til positive ord og endte opp med beskrivelsen av den perfekte samlingen.

Vi er helt sikre på at denne herlige gjengen med motiverte ungdommer er klare for å jobbe godt mot en ny sesong. Vi gleder oss til å bistå i deres utvikling med våre ressurser og ser frem mot 2023 sesongen.

 

For ungdomslaget

Monica og Monika