Samling på Slåstad 18. mai 2023

Postet av Stephen Smithurst den 22. Mai 2023

Torsdag 18.mai hadde rekruttlaget og ungdomslaget samling på Slåstad vannskiklubb. Vi hadde også med Bernhard Carolin på hospitering. Strålende vær og deilig vanntemperatur ga det beste utgangspunktet for motiverte utøver til å få seg en god økt på vannet. Magnus Jonsson var med som trener noe som ga litt ekstra inspirasjon til å yte sitt aller beste. Manne startet med en felles prat om teknikk og fokusområder for dagen, som skulle gjøre alle litt mer oppmerksomme på det som foregikk på vannet. Ungdommene gav tilbakemelding på at dette var nyttig og bra læring.

     

     

Alle fikk to slalomturer med tilbakemelding og coaching fra Manne og vi ser at de er lydhøre og tar med seg de tilbakemeldingene de får. Mange var veldig godt fornøyde da de kom opp på land og så frem til helgens konkurranse samt uttrykte glede for at sesongen endelig er ordentlig i gang. 

Vi avsluttet med en øvelse i ungdomslagets mester. I fokusøvelsen, frem – stille – bak – ned, var det Aurora som gikk av med seieren foran Eira og Malin. 

Vi hadde en strålende dag både i vann og på land. Tusen takk til Morten Carolin som grunnet sykdom på kort varsel hev seg i bilen fra Lillehammer og stilte som båtsjåfør, og til Manne for å ha bidratt med god coaching og mestringsbygging hos våre utøvere!

 

Monica, Tuva og Monika