Elitelagssamling wakeboard 30.april - 2. mai

Postet av Stephen Smithurst den 3. Mai 2021

Da er årets første elitesamling over. Det ble en vellykket samling med mye kjøring, bra vær og kaldt vann. Utøverne begynte samlinga med en wakeboard økt på fredag. 

På lørdag startet utøverne med en samlet oppvarming klokka 9, før de begynte å kjøre på vannet. Det var perfekte forhold, med lite vind. Mange fete triks ble landa og det så ut som utøverne koste seg selv i kaldt vann. Midt på dagen var det klart for å gjennomføre noen fysiske tester utfra Olympiatoppen sine arbeidskrav. På kvelden var det klart for en ny wakeboard økt. Som vanlig var det litt mer vind, og litt dårligere forhold på kvelden. Men alle sammen holdt et høyt nivå. 

På søndag var det en ny morgen økt, alle var på plass klokka 9:00 til oppvarming på land. Samtlige utøvere var støle og såre i kroppen, dette var målet med årets første samling slik at alle bygger opp wakeboard muskulaturen, og får i gang kroppen etter en lang vinter. Som en fin avslutning på helga hadde utøverne 3000 meter løpetest. Her pusha alle seg maks. 

Takk til utøvere og organisatorer for en bra samling. Vi gleder oss til neste.

Bilder ligger ute på Bildegallerisiden (red.anm.)

David og Bork (Jonas hilser fra karantene i Bergen)