NVWF’s lavvo camp 2021 – del 2

Postet av Stephen Smithurst den 24. Jun 2021

Spente unge utøvere fra Kvelde, Lillehammer, Slåstad, Enebakk og Moelv møtte opp på SIAP, og klokken 17.00  var allerede første løper på vannet. Endelig var vi i gang med en camp som vi på grunn av restriksjoner hadde måtte vente litt ekstra lenge på. Kvelden bød på god utvikling på vann, og vennskapsbånd ble knyttet på tvers av vannski-Norge i ulike aktiviteter på land. Det ble vist stor iver og pågangsmot av alle løperne som stadig satte seg nye mål og forventninger. Vi hadde også en ung utøver som tok mot til seg og prøvde seg på hoppet for første gang. Etter smilet å bedømme da han kom i land gav det mersmak.  

Etter kjøringen var ferdig kom pizzaen på bordet, og da den var spist var det volleyball og kveldsbad. Kvelden ble kanskje lang for noen, men rundt midnatt var alle i seng. Natten inneholdt alt en leirnatt skal. Skravling, latter, musikk, mygg, hjemlengsel og større eller mindre grad av søvn. Dagen etterpå var alle våkne og klare til frokost kl 8.30, og kl 9.00 var første løper på vannet på Sjø 2.

 

Mange gode prestasjoner på vannet også denne dagen, og det var tydelig at gjengen har blitt bedre kjent. Været viste seg ikke fra den beste siden, så vi tok en god lunsjpause for å få varmen i kroppen igjen. Etter lunsj var de fleste klare for mer tid på vannet. Det er jo også en god erfaring å ha med seg at skal man bli god må trening gjennomføres også de dagene det ikke er blå himmel og sol.

 

 

Vårt inntrykk er at alle hadde det fint på camp, og fikk godt utbytte både sportslig og sosialt. Takk til Sondre og Marius Stalheim for båtkjøring og instruksjon, og takk til Emma Kvisla, Kaja Stalheim, Tuva og Trym Knapkøien for instruksjon og bryggehjelp. Og takk til Knut Einar Kvisla som stilte telt og buss til disposisjon også for denne gjengen.

Vi tar med oss masse gode vannskiminner, og håper vi snart ser dere alle på en arena igjen!

 

For NVWF, Monika Stalheim og Monica Knapkøien