Hoppsamling ungdomslaget vannski 27. juli

Postet av Stephen Smithurst den 29. Jul 2021

Hoppsamling ungdomslaget

Ungdomslaget hadde 27.juli samling på Enebakk med fokus på hopp. Vi er fornøyd med samlingen, og ser at det er viktig med god tid på vannet for hver utøver. Det er også fint med samlinger med fokus på en gren, dette gir mer kvalitet over treningen. 

Alle fikk et sted mellom 10 og 15 hopp denne dagen, og alle hadde en god utvikling på vannet. En utøver hoppet for første gang, og det var tydelig at det ga mersmak!

Enebakk vannskiklubb spanderte Dr.Oetkerpizza til lunsj, den hører med da man er på Enebakk :-)

Eline Elgesem Vang fra Openlaget og Trym Larssønn Knapkøien fra Elitelaget stilte opp som instruktører, og Nicolai Skaug og Marius Stalheim stilte opp som båtførere. I tillegg bidro Vemund Viker med teknisk support, og Kaja Stalhem og Tuva Larsdatter Knapkøien hjalp til med hoppmåling. Stor takk til dere alle sammen! 
Rekruttering i vannskimiljøet handler ikke bare om å få opp flere utøvere, men også rekruttering inn i andre viktige funksjoner. Vi så også muligheten for å kunne ha med oss hospitering på denne samlingen, og på bakgrunn av sin deltakelse i hopp under Enebakk Open ble Agathe fra rekruttlaget invitert denne gangen.

 

 

En vellykket samling ble avsluttet med et brak da tordenværet innhentet oss og det ikke lenger var forsvarlig å være på vannet. Stor takk til Enebakk vannskiklubb for lån av anlegget og super tilrettelegging. 


Monika Stalheim og Monica Knapkøien