Reisebrev fra Belgia

Postet av Stephen Smithurst den 18. Okt 2021

I høstferien reiste vi en stor gjeng fra Sauherad Il Wakeboard til Spin Leisure Cable park i Belgia. De fem utøverne Elisabeth Røyneberg, Skage Ower, Magnus Marstein Kristiansen, Elias Poppe og Bork Ower dro både for å trene og konkurrere. Både utøvere og støtteapparatet bestående av foreldre og søsken har hatt en utrolig fin uke.

Treningsvillige ungdommer stod på og trente både når banen var åpen, og når den var stengt, da måtte vi leie ekstra tid. De lærte mye, det var mange inspirerende utøvere fra Tyskland og Belgia som trente samtidig. De måtte også lære seg å kjøre andre veien da banen gikk motsatt vei av det vi er vant til.

Uke ble avsluttet med deltagelse i The Spin cup. Dette er en 2 stjerners internasjonal konkurranse med utøvere fra mange land, blant annet Belgia, Nederland, Tyskland og Polen. Det var veldig mye flott kjøring å se på.

Vi takker Bork Ower. Han har stått på, hjulpet alle utøverne med oppvarming til konkurransene, og i tillegg stått på Dock og gitt støtte og veiledning. Dette var en uvurderlig hjelp for utøverne.

Vi er utrolig stolte av resultatene til utøverne våre.

  • Elias Poppe fikk 2. plass i Wakeboard U18 junior men.
  • Elisabeth Røyneberg fikk 2. plass i Wakeboard U14 jenter.
  • Magnus Marstein Kristiansen fikk 3. plass i Wakeskate U18 junior men
  • Skage fikk 6. plass i Wakeboard U14 gutter.
  • Bork Ower fikk 7. plass i Wakeboard Open menn.

Hilsen Bork, Elias, Magnus, Elisabeth, Skage, og alle familiemedlemmene som var med.

Flere bilder ligger her, under arkfanen BildegalleriTeam Norge i Belgia