NVWF vannskicamp 2022

Postet av Stephen Smithurst den 4. Jul 2022

Helgen 1.-3 juli arrangerte NVWF lavvocamp/treningssamling. Invitasjonen gikk i år ut til utøvere som deltok på lavvocamp i fjor, og til de som vi har observert har deltatt på homologerte konkurranser utenom delfincup. 18 utøvere fra 9 ulike klubber fra øst, vest, nord og sør har i løpet av helgen fått trent på Moelv Vannskiklubb sitt anlegg og fått gode instruksjoner fra utøvere knyttet til forbundets lag. Dette er et tiltak som forbundet arrangerer for å motivere flere å bedrive vannski som idrett.


Like viktig som å utvikle seg i idretten er å knytte kontakter gjennom ulike klubber og bygge et godt miljø. Dette ser vi har gode gevinster på flere områder. Vi delte utøverne i to grupper der en gruppe deltok fra fredag ettermiddag og lørdag formiddag, og neste gruppe fra lørdag ettermiddag til søndag formiddag. Alle gjorde framskritt på vannet og fikk gode erfaringer både sportslig og sosialt.  



Vi vil takke utøvere fra forbundets ungdoms-, elite og Openlag som har lagt ned mange timer og mye innsats med båtkjøring og coaching gjennom helga. Dette er uvurderlig hjelp for oss, og betyr mye for unge rekrutter.  Takk til Moelv vannskiklubb for at vi fikk disponere arenaen og til NVWF for satsningen på de unge nye vannskiløperne!

For NVWF

Monica og Monika